STE POZABILI PODATKE?

Beppy – Classic Dry Tamponi 8 kom za kopanje, savno

19,46 

Product Code: N/A Šifra: ER-E23604 Kategoriji: , Oznaki: ,

Opis

Beppy tamponi, ki vam dajejo svobodo

Beppy tampon je mehka, prožna goba, ki ga nosite v notranjosti med menstruacijo. Beppy ponuja nevidno zaščito, celo do 8 ur. Nevidne, ker Beppy tampon je niz brez.

Tako med menstruacijo, s Beppy tamponov, lahko greste v savno in nihče ne bo opazil niz.   Z Beppy lahko t ostatanete čiste in udobne tudi med ljubljenje med menstruacijo. In vam ni treba ničesar razlagati, če ne želite, da zato, ker vaš partner ne bo opazil.

Z Beppy se lahko:

 Kopate

– Greste v savno

– Imate spolne odnose

– Ukvarjate s  športom

– Greste ven brezkrbno

Beppy tampon je razvit z  ginekologi.Enostaven za uporabo in higienski,  ki je namenjen za maksimalno udobje in optimalno zaščito.

Najbolj priljubljena različica Beppy je Beppy je  Wet tampon, vendar obstaja tudi Beppy suha .Beppy Dry je, kot pove že samo ime, suho gobo s patentiranim anatomsko  obliko, da vam omogoča, da imate spolne odnose med menstruacijo tudi v udobju menstruacije. Beppy nima niz je zasnovan tako, da je za  maksimalno udobje in zaščito. Beppy kemična ni enak Beppy Wet varianta.

Dodatne informacije

EAN

Kako negovati novo lasuljo?

Navodila za nego sintetičnih lasulj  1:

Kaj potrebujete:

Posodo mlačne vode in šampona (PH nevtralen šampon ali otroški šampon).

Navodila za njegove umetne lase 2:

Lasulja naj bo obrnjena navzven, šampon pa dodajte v malo mlajšo vodo in lasuljo pustite približno 10 minut v vodi (lasulje ne drgnite). Nato lasuljo obrnite in previdno odstranite morebitne ostanke pršila. Nato lasuljo nežno sperite v čisti vodi.

Navodila za nego sintetičnih lasulj 3:

Mokrih lasulj ne smete nikoli brisati ali drgniti! Če je lasulja mokra, jo nataknite na posebno glavo lasulje / pustite, da se lasulja posuši (ne drgnite!). Lasulje se prav tako ne sme sušiti v pralnem stroju. Ko se lasulja posuši, lahko naredite laserski stil z glavnikom, pa tudi z rokami, da določite željeno pričesko, da dobite, kar želite.

Navodila za nego sintetičnih lasulj  4:
Dodatni izdelki za nego, glavnik in drgnjenje las, posebni šamponi.

TOP