STE POZABILI PODATKE?

HIGHONLOVE – masažno olje DECADENT WHITE CHOCOLATE 120 ML

54,90 

Product Code: N/A EAN: 628250123241 Šifra: EP-E42757 Kategorije: , , Oznake: , ,

Opis

Ta čudovita mešanica izbranih naravnih olj s konopljinim oljem vrhunske kakovosti, ki revolucionira  in neguje kožo, hkrati pa prinaša harmonijo telesu in duši. To privlačno olje lahko olajša napetost, poveča pretok energije in spodbudi cirkulacijo, zaradi česar je vaša koža žametno gladka. Senzualno masažno olje HighOnLove drsi nebeško na otip in romantiki prinaša povsem nov pomen. 100% naravno. Izdelano v majhnih serijah, kar zagotavlja najvišjo kakovost.

120 ml

Kako negovati novo lasuljo?

Navodila za nego sintetičnih lasulj  1:

Kaj potrebujete:

Posodo mlačne vode in šampona (PH nevtralen šampon ali otroški šampon).

Navodila za njegove umetne lase 2:

Lasulja naj bo obrnjena navzven, šampon pa dodajte v malo mlajšo vodo in lasuljo pustite približno 10 minut v vodi (lasulje ne drgnite). Nato lasuljo obrnite in previdno odstranite morebitne ostanke pršila. Nato lasuljo nežno sperite v čisti vodi.

Navodila za nego sintetičnih lasulj 3:

Mokrih lasulj ne smete nikoli brisati ali drgniti! Če je lasulja mokra, jo nataknite na posebno glavo lasulje / pustite, da se lasulja posuši (ne drgnite!). Lasulje se prav tako ne sme sušiti v pralnem stroju. Ko se lasulja posuši, lahko naredite laserski stil z glavnikom, pa tudi z rokami, da določite željeno pričesko, da dobite, kar želite.

Navodila za nego sintetičnih lasulj  4:
Dodatni izdelki za nego, glavnik in drgnjenje las, posebni šamponi.

Morda vam bo prav tako všeč…

TOP