STE POZABILI PODATKE?

YESforLOV – Bewitching Masažna sveča

36,48 

Igraj se z ognjem. Preko prepovedanih obzidij nalijte bogato olje. Vzemite svoje telo obleganje. (Oba boste predali.)

Product Code: N/A Šifra: EP-E26494 Kategorije: , , Oznaka:

Opis

Igraj se z ognjem. Preko prepovedanih obzidij nalijte bogato olje. Vzemite svoje telo obleganje. (Oba boste predali.)

Živi plamen. Sveča, ki vas bo očarala in navdušila. 100% rastlinska osnova, obogatena z naravnimi olji, ki so znana po svojih regenerativnih in mehčalnih lastnostih. Posebej zasnovan za taljenje in za stopanje, ko se vroče, bogato olje z očarljivim parfumom belega čaja, cvetja Bali in šume thanaka masira v vašo nestrpno pričakano kožo.

120 g (20 do 25 masaž)

Vaš užitek, dan za dnem: Čarobna masažna sveča z YESforLOV je bila posebej razvita tako, da bo olje, ko se topi, toplo, vendar ne preveč vroče. Svojo rastlinsko bazo smo obogatili z naravnimi sojinimi, kokosovimi in sezamovimi olji, ki so znane po svojih regeneracijskih in mehčalnih lastnostih. In da bi bilo še bolj vznemirljivo, smo dodali naš očarljiv vonj belega čaja, cvetja na Baliju in šume thanaka.

Prižgi svečo. Počakajte deset minut, dokler se vosek ne stopi v bogato olje, nato pa ga raznesite. Če vam je temperatura prijetna, počasi nalijte olje v roke ali neposredno nad svojega partnerja. Za čarobno, sproščujočo, seksi masažo.

Sveče YESforLOV lahko uporabite tudi kot hišno dišavo. Osvetlite ga in ga pustite, da zapolni prostor s svojo očarljivo dišavo.

Dodatne informacije

EAN

Kako negovati novo lasuljo?

Navodila za nego sintetičnih lasulj  1:

Kaj potrebujete:

Posodo mlačne vode in šampona (PH nevtralen šampon ali otroški šampon).

Navodila za njegove umetne lase 2:

Lasulja naj bo obrnjena navzven, šampon pa dodajte v malo mlajšo vodo in lasuljo pustite približno 10 minut v vodi (lasulje ne drgnite). Nato lasuljo obrnite in previdno odstranite morebitne ostanke pršila. Nato lasuljo nežno sperite v čisti vodi.

Navodila za nego sintetičnih lasulj 3:

Mokrih lasulj ne smete nikoli brisati ali drgniti! Če je lasulja mokra, jo nataknite na posebno glavo lasulje / pustite, da se lasulja posuši (ne drgnite!). Lasulje se prav tako ne sme sušiti v pralnem stroju. Ko se lasulja posuši, lahko naredite laserski stil z glavnikom, pa tudi z rokami, da določite željeno pričesko, da dobite, kar želite.

Navodila za nego sintetičnih lasulj  4:
Dodatni izdelki za nego, glavnik in drgnjenje las, posebni šamponi.

TOP