STE POZABILI PODATKE?

Shunga – Candle Aphrodisia & Roses čutna masaža

24,34 

Vzdušje z romantičnim pridihom! Ključ do občutka ultimativne čutne masaže v udobju in toplini … Prižgite svečo in pustite, da gorijo 20 minut, v sobo pa bo napolnila subtilna vonj afrodiziaka. Ugasnite in prelijte staljeni vosek v dlan in nežno razprite po koži (olje bo toplo, vendar ne bo gorilo).

170 ml

Product Code: N/A Šifra: EP-E22962 Kategorije: , , Oznake: , , , , , , ,

Opis

Ključ do izkušnje ultimativno čutne masaže v udobju in toploti… Prižgite svečko in pustite, da gori 20 minut, subtilna aroma afrodiziaka bo napolnila prostor. Ugasnite in zlijte stopljen vosek na dlan roke in ga nežno razširite po koži (olje bo toplo, ampak ne bo peklo).

Dodatne informacije

EAN

Kako negovati novo lasuljo?

Navodila za nego sintetičnih lasulj  1:

Kaj potrebujete:

Posodo mlačne vode in šampona (PH nevtralen šampon ali otroški šampon).

Navodila za njegove umetne lase 2:

Lasulja naj bo obrnjena navzven, šampon pa dodajte v malo mlajšo vodo in lasuljo pustite približno 10 minut v vodi (lasulje ne drgnite). Nato lasuljo obrnite in previdno odstranite morebitne ostanke pršila. Nato lasuljo nežno sperite v čisti vodi.

Navodila za nego sintetičnih lasulj 3:

Mokrih lasulj ne smete nikoli brisati ali drgniti! Če je lasulja mokra, jo nataknite na posebno glavo lasulje / pustite, da se lasulja posuši (ne drgnite!). Lasulje se prav tako ne sme sušiti v pralnem stroju. Ko se lasulja posuši, lahko naredite laserski stil z glavnikom, pa tudi z rokami, da določite željeno pričesko, da dobite, kar želite.

Navodila za nego sintetičnih lasulj  4:
Dodatni izdelki za nego, glavnik in drgnjenje las, posebni šamponi.

TOP