STE POZABILI PODATKE?

Plaisirs Secrets – Masažna sveča Peach

20,74 

Ta sveča se spremeni v toplo masažno olje. Njegova čutna posebnost: naravna kompozicija, požrešen okus, idealen za poljub na koži.

Product Code: N/A Šifra: EP-E23481 Kategorije: , , Oznaka:

Opis

Ta sveča se spremeni v toplo masažno olje. Njegova čutna posebnost: naravna kompozicija, požrešen okus, idealen za poljub na koži.

Prižgite svečo, počakajte 5 minut, ugasnite plamen, nalijte staljeni vosek na dlan in začnite masirati. Pred prvo uporabo testirajte na koži, da preprečite alergije. Če se pojavi draženje, dobro izperite z vodo. Po nanosu ne izpostavljajte sončni svetlobi. Nikoli ne nanašajte na občutljiva območja ali poškodovano kožo. Pred uporabo olja ugasnite plamen. Nikoli ne puščajte goreče sveče brez nadzora. Svečo postavite na površino, ki je odporna na vročino in oddaljena od prepiha in vnetljivih materialov. Hranite izven dosega otrok. Uporablja se samo kot masažna sveča.

80 ml

Dodatne informacije

EAN

Kako negovati novo lasuljo?

Navodila za nego sintetičnih lasulj  1:

Kaj potrebujete:

Posodo mlačne vode in šampona (PH nevtralen šampon ali otroški šampon).

Navodila za njegove umetne lase 2:

Lasulja naj bo obrnjena navzven, šampon pa dodajte v malo mlajšo vodo in lasuljo pustite približno 10 minut v vodi (lasulje ne drgnite). Nato lasuljo obrnite in previdno odstranite morebitne ostanke pršila. Nato lasuljo nežno sperite v čisti vodi.

Navodila za nego sintetičnih lasulj 3:

Mokrih lasulj ne smete nikoli brisati ali drgniti! Če je lasulja mokra, jo nataknite na posebno glavo lasulje / pustite, da se lasulja posuši (ne drgnite!). Lasulje se prav tako ne sme sušiti v pralnem stroju. Ko se lasulja posuši, lahko naredite laserski stil z glavnikom, pa tudi z rokami, da določite željeno pričesko, da dobite, kar želite.

Navodila za nego sintetičnih lasulj  4:
Dodatni izdelki za nego, glavnik in drgnjenje las, posebni šamponi.

TOP