STE POZABILI PODATKE?

Jimmyjane – masažna sveča za nego telesa – kumarice

36,54 

Jimmyjaneove zaželene sveče zajemajo vsa čutila. Light Afterglow, da uživate v njegovem vonju, nato na kožo nakapajte toplo olje kot popoln začetek nepozabne masaže – ali hidratantno nego po kopeli.

Product Code: N/A Šifra: EP-E23226 Kategorije: , , Oznaki: ,

Opis

Hrepeneti po čutnosti. Sveče Jimmyjane vam bodo prebudile čute. Svetloba, ​​vonj, nato pa toplo olje rahlo narosite na telo oziroma kožo, kot popoln začetek za nepozabno masažo ali vlažilno zdravljenje in po kopeli. Vsak sveča ima dve edinstvenene dišave, ki se prepletajo. Naravno masažno olje z vonji afrodizijaka. Telesu varno in brez prabenov, večstranska uporaba.

Popolno tališče, utekočinjeno v razkošno masažno olje na telesno temperaturo, Vključuje jojobe, karitejevo maslo, vitamin E, soje in alore vero. Enostavna uporaba v lepi porcelanasti posodi za celotno telo, laskav sijaj, čisto gorenje, brez svinca in brez parabenov.

Velikost 6,6 cm x 6,4 cm.

;Količina : 128 g, za enostavno uporabo olja – porcelanasta posodo za celo telo, laskav sijaj, čisto gorenje, brez svinca,

Čas gorenja do 32 ur

Dodatne informacije

EAN

Kako negovati novo lasuljo?

Navodila za nego sintetičnih lasulj  1:

Kaj potrebujete:

Posodo mlačne vode in šampona (PH nevtralen šampon ali otroški šampon).

Navodila za njegove umetne lase 2:

Lasulja naj bo obrnjena navzven, šampon pa dodajte v malo mlajšo vodo in lasuljo pustite približno 10 minut v vodi (lasulje ne drgnite). Nato lasuljo obrnite in previdno odstranite morebitne ostanke pršila. Nato lasuljo nežno sperite v čisti vodi.

Navodila za nego sintetičnih lasulj 3:

Mokrih lasulj ne smete nikoli brisati ali drgniti! Če je lasulja mokra, jo nataknite na posebno glavo lasulje / pustite, da se lasulja posuši (ne drgnite!). Lasulje se prav tako ne sme sušiti v pralnem stroju. Ko se lasulja posuši, lahko naredite laserski stil z glavnikom, pa tudi z rokami, da določite željeno pričesko, da dobite, kar želite.

Navodila za nego sintetičnih lasulj  4:
Dodatni izdelki za nego, glavnik in drgnjenje las, posebni šamponi.

TOP