STE POZABILI PODATKE?

YESforLOV – Bewitching Masažno olje

36,48 

Še eno telo, ki ga boste odkrili … Raziščite njegovo vsako krivuljo med razburljivim potovanjem. Koža, ki spodbuja ljubezen na prvi pogled. (Ne potrebujete tuša.)

Product Code: N/A Šifra: EP-E26495 Kategorije: , , Oznaka:

Opis

Še eno telo, ki ga boste odkrili … Raziščite njegovo vsako krivuljo med razburljivim potovanjem. Koža, ki spodbuja ljubezen na prvi pogled. (Ne potrebujete tuša.)

Lahka, brez oljnate teksture ne obarva oblačil ali listov. Da bi povečali sprostitev, je obogatena s pasijonko, damiano, rožmarinom in oljkami sladkega mandlja, s privlačnim parfumom belega čaja, bali cvetja in thanaka lesa. To strokovno mešanico z ljubeznijo poravnajte na kožo in uživajte v odkrivanju sveta novih občutkov, da skupaj raziskujete.

Vaš užitek, dan za dnem: Čudovito masažno olje YESforLOV je posebej oblikovano, da prebudi vaše čute. Njegova čutna tekstura je lahka in ne mastna. Roke drobno drsijo mazivo po koži, tako da je za njo nevidna zaščitna folija, ki ne obarva oblačil ali listov. Sestavljen je iz olj, izbranih zaradi njihovih mehčalnih in vlažilnih lastnosti, pa tudi zaradi svojih poživljajočih in afrodiziak prednosti, nežno naelektrira vaše občutke… (Za občutljivo masažo intimnih območij, se odločite za YESforLOV All Over Lubricating Gel za Masažo).

Nežna na kožo: Naše očarljivo masažno olje je dermatološko testirano.

100 ml

Dodatne informacije

EAN

Kako negovati novo lasuljo?

Navodila za nego sintetičnih lasulj  1:

Kaj potrebujete:

Posodo mlačne vode in šampona (PH nevtralen šampon ali otroški šampon).

Navodila za njegove umetne lase 2:

Lasulja naj bo obrnjena navzven, šampon pa dodajte v malo mlajšo vodo in lasuljo pustite približno 10 minut v vodi (lasulje ne drgnite). Nato lasuljo obrnite in previdno odstranite morebitne ostanke pršila. Nato lasuljo nežno sperite v čisti vodi.

Navodila za nego sintetičnih lasulj 3:

Mokrih lasulj ne smete nikoli brisati ali drgniti! Če je lasulja mokra, jo nataknite na posebno glavo lasulje / pustite, da se lasulja posuši (ne drgnite!). Lasulje se prav tako ne sme sušiti v pralnem stroju. Ko se lasulja posuši, lahko naredite laserski stil z glavnikom, pa tudi z rokami, da določite željeno pričesko, da dobite, kar želite.

Navodila za nego sintetičnih lasulj  4:
Dodatni izdelki za nego, glavnik in drgnjenje las, posebni šamponi.

TOP