STE POZABILI PODATKE?

Swoon – Massage in a Bottle Masažno olje

15,24 

Nežno dišeče masažno olje, ki med uporabo ustvari mehko in gladko teksturo. Olje navlažite po koži partnerja in začnite nežno vtreti organsko vlažilno olje v svoje telo za zapeljivo, čutno masažo pred ljubeznijo.

Product Code: N/A Šifra: EP-E25103 Kategorije: , , Oznaka:

Opis

Nežno dišeče masažno olje, ki med uporabo ustvari mehko in gladko teksturo. Olje navlažite po koži partnerja in začnite nežno vtreti organsko vlažilno olje v svoje telo za zapeljivo, čutno masažo pred ljubeznijo.

Prežete s spodbudno mešanico kokosa, limete in jojobe, lahko svojega ljubimca obravnavate kot sproščujočo masažo kot del predigre. Olje za masažo swoon greje ob stiku s kožo in je idealno za pomirjanje in čutno uživanje.

Naj sladki vonj masažnega olja Swoon napolni zrak, ko razvajate partnerja tako, da ga vtrite v njihove boleče mišice, ali ko si privoščite solo razvajanje.

Po uporabi se koža obogati z naravnimi vlažilnimi lastnostmi masažnega olja, tako da je gladka in čudovito mehka na dotik brez neželenih ostankov.

Serijo Swoon je razvil Lovehoney v povezavi z igralko in nagrajenim avtorjem Julie Peasgood.

Brez nafte in parabenov, vegansko prijazen, ni bil testiran na živalih in vsebuje organske izvlečke in naravne sestavine.

Ne vsebuje orehov.

Veggie primeren: Da

125 ml

Dodatne informacije

EAN

Kako negovati novo lasuljo?

Navodila za nego sintetičnih lasulj  1:

Kaj potrebujete:

Posodo mlačne vode in šampona (PH nevtralen šampon ali otroški šampon).

Navodila za njegove umetne lase 2:

Lasulja naj bo obrnjena navzven, šampon pa dodajte v malo mlajšo vodo in lasuljo pustite približno 10 minut v vodi (lasulje ne drgnite). Nato lasuljo obrnite in previdno odstranite morebitne ostanke pršila. Nato lasuljo nežno sperite v čisti vodi.

Navodila za nego sintetičnih lasulj 3:

Mokrih lasulj ne smete nikoli brisati ali drgniti! Če je lasulja mokra, jo nataknite na posebno glavo lasulje / pustite, da se lasulja posuši (ne drgnite!). Lasulje se prav tako ne sme sušiti v pralnem stroju. Ko se lasulja posuši, lahko naredite laserski stil z glavnikom, pa tudi z rokami, da določite željeno pričesko, da dobite, kar želite.

Navodila za nego sintetičnih lasulj  4:
Dodatni izdelki za nego, glavnik in drgnjenje las, posebni šamponi.

TOP