STE POZABILI PODATKE?

Shunga – Masažno olje Excitation

23,12 

Uživajte v užitkih čutne, erotične masaže z uporabo Shunga ekskluzivne mešanice hladno stiskanega olja iz mandljevega olja, olja iz grozdja, sezamovega olja, avokadovega olja, vitamina E, olja eteričnega olja, ekstrakti ylang-ylang in yohimbe, in odvisno od dišave, izvlečki eteričnega olja iz sivke, cvetov vrtnic, cvetov breskev, cvetov jabolk, cvetov pomaranče in vanilije. Ta olja so skrbno izbrana zaradi spodbudnih in energizirajočih lastnosti. Gladi se gladko in enostavno preko vaše kože. Brez mastnih občutkov! Poleg tega bo eksotična dišava prinesla vaše čute do vrhunskega užitka.

Product Code: N/A Šifra: EP-E22944 Kategorije: , , Oznake: , ,

Opis

Uživajte užitke dajanjem ali prejemanjem s čutnimi olji za erotično masažo z ekskluzivno mešanico Shunga. Sestavljeno je iz hladno stiskanega olje iz mandljev, olje grozdnih semen,olja sezamovih semen, avokadovo olja, vitamin E, eteričnega sončničnega olja, izvlečki ylang-ylang in Yohimbe glede na vonj, eterično olje, izvlečki iz sivke, vrtnice cvetovi, cvetovi breskev, jabolko cvetovi, cvetovi pomaranče in vanilije.

Ta olja so bili skrbno izbrani za njihovo spodbujanje. So gladka. Ne puščajo mastnih madežev! Dodatno dodane eksotične dišave, da bi vzbodbudili vaše čute in vam nudili ugodnje.

Količina: 250 ml

Dodatne informacije

EAN

Kako negovati novo lasuljo?

Navodila za nego sintetičnih lasulj  1:

Kaj potrebujete:

Posodo mlačne vode in šampona (PH nevtralen šampon ali otroški šampon).

Navodila za njegove umetne lase 2:

Lasulja naj bo obrnjena navzven, šampon pa dodajte v malo mlajšo vodo in lasuljo pustite približno 10 minut v vodi (lasulje ne drgnite). Nato lasuljo obrnite in previdno odstranite morebitne ostanke pršila. Nato lasuljo nežno sperite v čisti vodi.

Navodila za nego sintetičnih lasulj 3:

Mokrih lasulj ne smete nikoli brisati ali drgniti! Če je lasulja mokra, jo nataknite na posebno glavo lasulje / pustite, da se lasulja posuši (ne drgnite!). Lasulje se prav tako ne sme sušiti v pralnem stroju. Ko se lasulja posuši, lahko naredite laserski stil z glavnikom, pa tudi z rokami, da določite željeno pričesko, da dobite, kar želite.

Navodila za nego sintetičnih lasulj  4:
Dodatni izdelki za nego, glavnik in drgnjenje las, posebni šamponi.

TOP