STE POZABILI PODATKE?

Lylou – Masažno olje Oriental Spices & Argan

24,34 

Dovolite, da vas očara posebna sestava vabljivih utripajočih vonjev in naravnih olj za nego, kot so jojobino olje, mandljevo olje, arganovo olje in nyamplung olje.

Product Code: N/A Šifra: EP-E22524 Kategorije: , , Oznaka:

Opis

Allow yourself to be enchanted by the special composition of enticingly scintillating scents and natural care oils such as jojoba oil, almond oil, argan oil and nyamplung oil. The three Lylou massage oils Milano, Cairo and Tokyo take you on a journey to the most inspiring cities of the world. They create sensual relaxation, and indulge both body and soul. Application: Warm the massage oil between hands and spread it over the body with gentle massaging movements.

Cairo.

125 ml

Dodatne informacije

EAN

Kako negovati novo lasuljo?

Navodila za nego sintetičnih lasulj  1:

Kaj potrebujete:

Posodo mlačne vode in šampona (PH nevtralen šampon ali otroški šampon).

Navodila za njegove umetne lase 2:

Lasulja naj bo obrnjena navzven, šampon pa dodajte v malo mlajšo vodo in lasuljo pustite približno 10 minut v vodi (lasulje ne drgnite). Nato lasuljo obrnite in previdno odstranite morebitne ostanke pršila. Nato lasuljo nežno sperite v čisti vodi.

Navodila za nego sintetičnih lasulj 3:

Mokrih lasulj ne smete nikoli brisati ali drgniti! Če je lasulja mokra, jo nataknite na posebno glavo lasulje / pustite, da se lasulja posuši (ne drgnite!). Lasulje se prav tako ne sme sušiti v pralnem stroju. Ko se lasulja posuši, lahko naredite laserski stil z glavnikom, pa tudi z rokami, da določite željeno pričesko, da dobite, kar želite.

Navodila za nego sintetičnih lasulj  4:
Dodatni izdelki za nego, glavnik in drgnjenje las, posebni šamponi.

TOP