STE POZABILI PODATKE?

Kama Sutra – eterično masažno olje lebdeči duh

23,12 

Izdelana z eteričnimi olji, ki spodbuja globoko sprostitev, ta bogata, emolijentna formula je užitek dati ali prejeti čutno masažo celega telesa. Pour Kama Sutra’s Aromatic Massage Oil je v kopeli ali gladko na telo kot dnevni vlažilec za svileno, hidrirano kožo.

Product Code: N/A Šifra: EP-E22182 Kategorije: , , Oznake: , , , , , ,

Opis

Olje za telo in dušo. Eterično olje vsebuje: pomaranča, limona, poprova meta, zelena meta, geranija, ingver in janež. Vsebuje še vitamin E za lepo kožo. Dobro vplivajo na možgane, telo in duha. Vtrite priljubljen vonj eteričnega olja v roke ali v telo vašega partnerja. Imajo lahkotno in svilnato teksturo. Pomnite: Lahko se uproabljajo tudi v vodi za lepo, nežno kožo.

Vsebina: – 200 ml eteričnega masažnega olja – samo za zunajjo uporabo.

Dodatne informacije

EAN

Kako negovati novo lasuljo?

Navodila za nego sintetičnih lasulj  1:

Kaj potrebujete:

Posodo mlačne vode in šampona (PH nevtralen šampon ali otroški šampon).

Navodila za njegove umetne lase 2:

Lasulja naj bo obrnjena navzven, šampon pa dodajte v malo mlajšo vodo in lasuljo pustite približno 10 minut v vodi (lasulje ne drgnite). Nato lasuljo obrnite in previdno odstranite morebitne ostanke pršila. Nato lasuljo nežno sperite v čisti vodi.

Navodila za nego sintetičnih lasulj 3:

Mokrih lasulj ne smete nikoli brisati ali drgniti! Če je lasulja mokra, jo nataknite na posebno glavo lasulje / pustite, da se lasulja posuši (ne drgnite!). Lasulje se prav tako ne sme sušiti v pralnem stroju. Ko se lasulja posuši, lahko naredite laserski stil z glavnikom, pa tudi z rokami, da določite željeno pričesko, da dobite, kar želite.

Navodila za nego sintetičnih lasulj  4:
Dodatni izdelki za nego, glavnik in drgnjenje las, posebni šamponi.

TOP