STE POZABILI PODATKE?

Kamasutra – Masažno olje – Pleasure Garden-200ml

23,12 

Made with essential oils to promote deep relaxation, this rich, emollient formula makes it a pleasure to give or receive a sensuous, full-body massage. Pour Kama Sutra’s Aromatic Massage Oil’s into the bath or smooth onto the body as a daily moisturizer for silky, hydrated skin.

Product Code: N/A Šifra: EP-E20736 Kategorije: , , Oznake: , , , , , ,

Opis

Kamasutra masažno eterično olje z mamljivo aromo, ki vpliva na um, telo in duh!Aromatična mešanica čistih eteričnih olj za čutno in zapeljivo intimnost. Eterična olje vsebuje: italijanski jasmin, vrtnico, sivko in sandalovino.Steklenička: 200 ml

Dodatne informacije

EAN

Kako negovati novo lasuljo?

Navodila za nego sintetičnih lasulj  1:

Kaj potrebujete:

Posodo mlačne vode in šampona (PH nevtralen šampon ali otroški šampon).

Navodila za njegove umetne lase 2:

Lasulja naj bo obrnjena navzven, šampon pa dodajte v malo mlajšo vodo in lasuljo pustite približno 10 minut v vodi (lasulje ne drgnite). Nato lasuljo obrnite in previdno odstranite morebitne ostanke pršila. Nato lasuljo nežno sperite v čisti vodi.

Navodila za nego sintetičnih lasulj 3:

Mokrih lasulj ne smete nikoli brisati ali drgniti! Če je lasulja mokra, jo nataknite na posebno glavo lasulje / pustite, da se lasulja posuši (ne drgnite!). Lasulje se prav tako ne sme sušiti v pralnem stroju. Ko se lasulja posuši, lahko naredite laserski stil z glavnikom, pa tudi z rokami, da določite željeno pričesko, da dobite, kar želite.

Navodila za nego sintetičnih lasulj  4:
Dodatni izdelki za nego, glavnik in drgnjenje las, posebni šamponi.

TOP