STE POZABILI PODATKE?

Kama Sutra – Intimate Caress Coconut Pineapple krema za britje

18,24 

Izjemno bogata krema za britje, narejena z aloe vero, oljem semen jojobe in oljem avokada, pripravi tudi najbolj občutljivo kožo za svilnato gladko britje. Vlažilna formula je jasna in lahko pomaga zmanjšati britja. Kama Sutra’s Intimate Caress britje krema pušča kožo neverjetno mehko in nežno dišeče.

Product Code: N/A Šifra: EP-E26925 Kategorije: , , Oznake: , , , , , ,

Opis

Izredno bogata krema za britje, narejena iz Aloe Vere, olja iz semen jojobe in olja iz avokada, pripravi tudi najbolj občutljivo kožo na svilnato gladko britje. Vlažilna formula je jasna in lahko pomaga zmanjšati neravnine na britvi. Krema za britje Intimate Caress Shave kreme Kama Sutra pušča kožo neverjetno mehko in nežno odišavljeno.

Kokosov ananas: eksotična mešanica kremastega kokosa in sladkega ananasa.

Velikost: 250 ml

Dodatne informacije

EAN

Kako negovati novo lasuljo?

Navodila za nego sintetičnih lasulj  1:

Kaj potrebujete:

Posodo mlačne vode in šampona (PH nevtralen šampon ali otroški šampon).

Navodila za njegove umetne lase 2:

Lasulja naj bo obrnjena navzven, šampon pa dodajte v malo mlajšo vodo in lasuljo pustite približno 10 minut v vodi (lasulje ne drgnite). Nato lasuljo obrnite in previdno odstranite morebitne ostanke pršila. Nato lasuljo nežno sperite v čisti vodi.

Navodila za nego sintetičnih lasulj 3:

Mokrih lasulj ne smete nikoli brisati ali drgniti! Če je lasulja mokra, jo nataknite na posebno glavo lasulje / pustite, da se lasulja posuši (ne drgnite!). Lasulje se prav tako ne sme sušiti v pralnem stroju. Ko se lasulja posuši, lahko naredite laserski stil z glavnikom, pa tudi z rokami, da določite željeno pričesko, da dobite, kar želite.

Navodila za nego sintetičnih lasulj  4:
Dodatni izdelki za nego, glavnik in drgnjenje las, posebni šamponi.

TOP