STE POZABILI PODATKE?

System JO – Moški So Fresh Hygiene Cream 120 ml

21,95 

JO Tako sveže! Higienska krema za moške blaži odrgnine na občutljivih območjih, medtem ko kožo vlaži za trajno udobje. Ta krema za nadzor vlage se hitro ohladi in se hitro posuši v udoben prašek za telo.

Product Code: N/A Šifra: EP-E25350 Kategorije: , , Oznaki: ,

Opis

JO Tako sveže! Higienska krema za moške blaži odrgnine na občutljivih območjih, medtem ko kožo vlaži za trajno udobje. Ta krema za nadzor vlage se hitro ohladi in se hitro posuši v udoben prašek za telo.

– Hitro deluje, zagotavlja dolgotrajno svežino
– Hitro se posuši v mehki prah
– Talc brezplačno, brez parabena, brez vonja
– Odlično za uporabo na kolenih, komolcih, nogah, rokah, občutljivih predelih za prepone ali katerem koli delu telesa, kjer je prisotna dodatna vlaga

Pomirite suho, razdraženo kožo in preprečite drgnjenje z JO Tako sveže! Higienska krema za moške.

Ta vrhunska higienska krema zagotavlja dolgotrajno kontrolo vlage in udobje, kjer koli ga najbolj potrebujete. Uporabljajte vsak dan na rokah, komolcih, kolenih, pazduhah, v dimljah ali kjerkoli drugje, kjer se pojavijo drgnjenje ali draženje.

Ne-mastna formula se hitro razširi in se hitro posuši v nežen prah.

Talc brezplačno, brez parabenov, brez vonja. Narejena je iz farmacevtskih sestavin najvišje kakovosti. Idealen za občutljivo kožo.

Dodatne informacije

EAN

Kako negovati novo lasuljo?

Navodila za nego sintetičnih lasulj  1:

Kaj potrebujete:

Posodo mlačne vode in šampona (PH nevtralen šampon ali otroški šampon).

Navodila za njegove umetne lase 2:

Lasulja naj bo obrnjena navzven, šampon pa dodajte v malo mlajšo vodo in lasuljo pustite približno 10 minut v vodi (lasulje ne drgnite). Nato lasuljo obrnite in previdno odstranite morebitne ostanke pršila. Nato lasuljo nežno sperite v čisti vodi.

Navodila za nego sintetičnih lasulj 3:

Mokrih lasulj ne smete nikoli brisati ali drgniti! Če je lasulja mokra, jo nataknite na posebno glavo lasulje / pustite, da se lasulja posuši (ne drgnite!). Lasulje se prav tako ne sme sušiti v pralnem stroju. Ko se lasulja posuši, lahko naredite laserski stil z glavnikom, pa tudi z rokami, da določite željeno pričesko, da dobite, kar želite.

Navodila za nego sintetičnih lasulj  4:
Dodatni izdelki za nego, glavnik in drgnjenje las, posebni šamponi.

TOP