STE POZABILI PODATKE?

Shunga – Garden of Edo Collection

134,14 

Product Code: N/A Šifra: EP-E22980 Kategoriji: , Oznake: , , , , , , ,

Opis

Shunga predstavlja svoj ​​novi vrt Edo linije izdelkov za ekološko intimnih trenutkov, ki je posvečen tistim, ki so navdušeni nad ljubljenjem in narave. Vse vrt izdelkov urada izvršnega direktorja vsebuje skrbno izbrane potrjeno organskih sestavin: Exotic zeleni čaj masažno olje, Exotic Zeleni čaj Aphodisiac olje, Toko Organica mazivo, Lotus Noir povečanje gel za njo in njega, Lotus Flower erotično kopel sol iz Mrtvega morja.

Dodatne informacije

EAN

Kako negovati novo lasuljo?

Navodila za nego sintetičnih lasulj  1:

Kaj potrebujete:

Posodo mlačne vode in šampona (PH nevtralen šampon ali otroški šampon).

Navodila za njegove umetne lase 2:

Lasulja naj bo obrnjena navzven, šampon pa dodajte v malo mlajšo vodo in lasuljo pustite približno 10 minut v vodi (lasulje ne drgnite). Nato lasuljo obrnite in previdno odstranite morebitne ostanke pršila. Nato lasuljo nežno sperite v čisti vodi.

Navodila za nego sintetičnih lasulj 3:

Mokrih lasulj ne smete nikoli brisati ali drgniti! Če je lasulja mokra, jo nataknite na posebno glavo lasulje / pustite, da se lasulja posuši (ne drgnite!). Lasulje se prav tako ne sme sušiti v pralnem stroju. Ko se lasulja posuši, lahko naredite laserski stil z glavnikom, pa tudi z rokami, da določite željeno pričesko, da dobite, kar želite.

Navodila za nego sintetičnih lasulj  4:
Dodatni izdelki za nego, glavnik in drgnjenje las, posebni šamponi.

TOP