STE POZABILI PODATKE?

Kamasutra – Treasures of the Sea kopel

36,54 

Naše znane razkošne soli za kopanje spreminjajo navadno kopel v raj tropske, modre vode. Narejena je z morskimi minerali, ki hranijo na koži, in vključuje pravo merico školjke. Naj vas vonj po mehkih, oceanskih vetrih ujame v stanje globoke sprostitve.

Product Code: N/A Šifra: EP-E20721 Kategorija: Oznaka:

Opis

Kamasutra morski zaklad!Preoblikujte preprosto kopel v azurno modro kopel! Mešanica vsebuje dragocena darila narava: vitamine, minerali, morska hranila ki mehčajo kožo.Ta kamasutra kopel je idelana za romantično kopel z ljubljeno osebo!

Dodatne informacije

EAN

Kako negovati novo lasuljo?

Navodila za nego sintetičnih lasulj  1:

Kaj potrebujete:

Posodo mlačne vode in šampona (PH nevtralen šampon ali otroški šampon).

Navodila za njegove umetne lase 2:

Lasulja naj bo obrnjena navzven, šampon pa dodajte v malo mlajšo vodo in lasuljo pustite približno 10 minut v vodi (lasulje ne drgnite). Nato lasuljo obrnite in previdno odstranite morebitne ostanke pršila. Nato lasuljo nežno sperite v čisti vodi.

Navodila za nego sintetičnih lasulj 3:

Mokrih lasulj ne smete nikoli brisati ali drgniti! Če je lasulja mokra, jo nataknite na posebno glavo lasulje / pustite, da se lasulja posuši (ne drgnite!). Lasulje se prav tako ne sme sušiti v pralnem stroju. Ko se lasulja posuši, lahko naredite laserski stil z glavnikom, pa tudi z rokami, da določite željeno pričesko, da dobite, kar želite.

Navodila za nego sintetičnih lasulj  4:
Dodatni izdelki za nego, glavnik in drgnjenje las, posebni šamponi.

TOP