STE POZABILI PODATKE?

RAZPRODANO

50 Shades of Grey – Sensual Bath Oil kopel

15,80 

Sladka Sensation je bogata in razveseljiva, čutna olja za kopel, ki so prežeta z bergamotom, sandalovim lesom in mošusom. Formula za mehčanje kože, ki jo dopolnjujejo sončnično in jojobino olje in nudita razkošno in negovalno kožo.

Ni na zalogi

Product Code: N/A Šifra: EP-E24224 Kategorija: Oznaka:

Opis

Bogat in prizanesljiv, Sweet Sensation je čutno  olje za kopel prežeto z bergamotke, sandalovine in mošusa. Za mehčanje kože formula dopolnjuje sončnice in jojobinim oljem, ki ponujajo razkošnost in hrani  kožo. 

Kanemo nekaj oljnih kapljic v  kopele pod toplo tekočo vodo, za najboljše rezultate in kopanje v opojni vonj Christian Grey.

Sestavine : (84% natural): Helianthus Annuus Seed Oil, Laureth 3, Isopropyl Palmitate, Parfum, Simmondsia Chinesis Seed Oil, Henoxyethanol, Tocopherol, Butyl Phenyl Methylpropional, Limonene, Alpha Iso Methyl Ionone, Linalool, Cocumarin, Evernia Prunastri, Citral

Količina : 100 ml

Dodatne informacije

EAN

Kako negovati novo lasuljo?

Navodila za nego sintetičnih lasulj  1:

Kaj potrebujete:

Posodo mlačne vode in šampona (PH nevtralen šampon ali otroški šampon).

Navodila za njegove umetne lase 2:

Lasulja naj bo obrnjena navzven, šampon pa dodajte v malo mlajšo vodo in lasuljo pustite približno 10 minut v vodi (lasulje ne drgnite). Nato lasuljo obrnite in previdno odstranite morebitne ostanke pršila. Nato lasuljo nežno sperite v čisti vodi.

Navodila za nego sintetičnih lasulj 3:

Mokrih lasulj ne smete nikoli brisati ali drgniti! Če je lasulja mokra, jo nataknite na posebno glavo lasulje / pustite, da se lasulja posuši (ne drgnite!). Lasulje se prav tako ne sme sušiti v pralnem stroju. Ko se lasulja posuši, lahko naredite laserski stil z glavnikom, pa tudi z rokami, da določite željeno pričesko, da dobite, kar želite.

Navodila za nego sintetičnih lasulj  4:
Dodatni izdelki za nego, glavnik in drgnjenje las, posebni šamponi.

TOP