STE POZABILI PODATKE?

Olaplex Bond Maintenance Shampoo No4 250ml

36,54

Šifra: BS-0896364002428 Kategorija: Oznake: , ,

Opis

Ste opazili, da so vaši lasje postali suhi, krhki in elastični, odkar ste začeli beljenje, permatiranje ali toplotno oblikovanje? Naj vam predstavimo OLAPLEX. Formule OLAPLEX, ki imajo patentirano aktivno sestavino, ki deluje na molekularni ravni, iščejo pretrgane vezi v laseh (ki jih povzročajo kemične, toplotne in mehanske poškodbe) in jih popravijo ter povrnejo ogrožene lase prejšnji slavi. Predhodno na voljo samo v salonih, šampon OLAPLEX No 4 Bond Maintenance popravlja vezi med lasmi, medtem ko lahno čisti lase, daje globoko vlago in moč (je popolno spremljanje neverjetnega No 3 Perfector Hair).

OPIS
Ta briljantna steklenica, ki izdaja svoj šik, minimalističen videz, drži čudeže. Tričlenski ritual OLAPLEX je veliko več kot nego las, sistem, ki trajno obnovi poškodovane disulfidne vezi v vaših laseh – ki so ogroženi zaradi barvanja, toplotnega oblikovanja in vsakodnevnega nošenja. Vsakodnevno čiščenje in popravilo šampona ta svilnata tekočina globoko hidrira in krepi dlake, kot tudi popravlja razbeljene vezi las med svojim salonom ali oblikovanjem, tako da lahko nadaljujete z ohranjanjem svoje najljubše barve in stila las, ne da bi skrbeli, da bi lasje poškodovali popravilo. Šampon št. 4 za vzdrževanje obveznic je brez barve, sulfata, parabena, brez glutena in oreščkov, pa tudi veganom prijazen. Uporabite po tedenskem tretmaju znamke {No 3 Hair Perfector} in sledite {No 5 Bond Maintenance Conditioner}.

KAKO UPORABITI
Nanesite na vlažne lase, delajte skozi lase od korenin do konic, tako da ustvarite sloj. Operite in sledite s {No 5 Bond Maintenance Conditioner}. Lahko se uporablja skupaj s tedenskim {No 3 Hair Perfector} tretmajem.

Dodatne informacije

ENA

0896364002428

TOP