STE POZABILI PODATKE?

Olaplex Professional Hair Perfector No3 100ml

77,47 

Šifra: BS-0896364002350 Kategorije: , , , Oznaki: ,

Opis

Ste opazili, da so vaši lasje postali suhi, krhki in elastični, odkar ste začeli beljenje, permatiranje ali toplotno oblikovanje? Naj vam predstavimo OLAPLEX. Formule OLAPLEX, ki imajo patentirano aktivno sestavino, ki deluje na molekularni ravni, iščejo pretrgane vezi v laseh (ki jih povzročajo kemične, toplotne in mehanske poškodbe) in jih popravijo ter povrnejo ogrožene lase prejšnji slavi. Predhodno na voljo samo v salonih, je OLAPLEX No 3 Perfector za lase prvi korak k močnejšim, mehkejšim in bolj zdravim lasem – in kameleon barvi las Kim Kardashian prisega nanj. Uporabljen kot pred-šamponski tretma (in ga pustite čim dlje), bo ta genij v steklenički za vedno spremenil vaše lase.

OPIS
Ta briljantna steklenica, ki izdaja svoj šik, minimalističen videz, drži čudeže. Tričlenski ritual OLAPLEX je veliko več kot nego las, sistem, ki trajno obnovi poškodovane disulfidne vezi v vaših laseh – ki so ogroženi zaradi barvanja, toplotnega oblikovanja in vsakodnevnega nošenja. Enkrat tedensko na domačem zdravljenju ta svilnata tekočina reformira porušene vezi med lasmi v vašem salonu ali oblikovanju, tako da lahko nadaljujete z ohranjanjem svoje najljubše barve in stila las, ne da bi skrbeli, da bi vaše ključavnice po popravilu škodile. Zvezdna sestavina je bis-aminopropil diglikol dimaleat – zveni znanstveno, vendar bo okrepila in popravila škodo po barvanju, beljenju ali vročinskem slogu (ali celo, če svoje ključavnice še nikoli niste barvali z barvo ali gumijami!), Uporabite kot dopust -in, čez noč ali kot luksuzen 10-minutni postopek pred pranjem in oglejte si neverjetne rezultate.

KAKO UPORABITI
Nanesite na vlažne lase, s česanjem in pustite, da se umivajo vsaj 10 minut, kot običajno, ali pustite čez noč. Lahko se uporablja poleg dnevnega {No 4 Bond Maintenance Shampoo} in {No 5 Bond Maintenance Conditioner}.

Dodatne informacije

ENA

0896364002350

TOP