STE POZABILI PODATKE?

Olaplex Bonding Oil No7 30ml

51,24

Šifra: BS-0896364002671 Kategorije: , , , Oznaki: ,

Opis

OLAPLEX
Brez 7 vezivnega olja (30ml) 26,00 £
Dodaj na seznam želja
1
DODAJ V TORBO

43 pregledov
ZAKAJ JE KULTURNO
Po stopinjah kultne klasične frizure za lase Olaplex št. 3, olje št. 7 ni nič manj kot stajling. To visoko koncentrirano zlato olje, ki zagotavlja zajetni odmerek TLC za suho, poškodovano in dolgočasno dolžino, patentira aktivno sestavino, ki deluje na molekularni ravni, da popravi prekinjene vezi (povzročene s kemičnimi, toplotnimi in mehanskimi poškodbami) in obnovi vaše dolžine nekdanja slava. Toda počakaj, obstaja še več; kot nalašč za ukrojevanje in nadzor frizz in muha, to olje daje takojšnjo mehkobo, zavidljiv sijaj in žive barve.

OPIS
Izredno hranljivo, a povsem breztežno, inovativno olje št. 7 obnavlja in obnavlja vaše lase, ne da bi jih prevleklo v mastni film. Ravno nasprotno, pričakujte svilnato gladke dolžine, ki svetijo svetleje od samega olja. Zvezdna sestavina je oblikovana za obnovo poškodovanih disulfidnih vezi v vaših laseh. Zvezdna sestavina je bis-aminopropil diglikol dimaleat – zveni znano, vendar deluje na krepitev in popravilo škode po barvanju, beljenju ali vročinskem slogu (in na čudeže celo deluje čudeže “virgin” “lasje!”, kot nalašč za pripravo kondicioniranja ali stilsko oblikovanje (ščiti pred vročino do 450 °!), to zasanjano olje se potopi v obremenjene napetosti, da postanejo takoj bolj obvladljive – zgladi friz in prikroji leteče njegova budnost.

KAKO UPORABITI
Steklenico obrnite na glavo in nežno tapnite s kazalcem po dnu steklenice, da izpustite odmerjeno kapljico. Majhno količino nanesite na vlažne ali suhe lase, slog po želji.

Dodatne informacije

ENA

0896364002671

TOP