STE POZABILI PODATKE?

Lasulja in brada set za Parkelj-a OB-30236

61,00 

Product Code: N/A Šifra: OB-30236 Kategorije: , , , Oznake: , , , , ,

Opis

Tam, kjer Božiček obdaruje z darili, so na žalost tudi poredni otroci, ki jih mora hlapec služabnika parkelj ošteti!   S tem visoko kakovostnim setom lasulje in brade za parkelja dobite brado in ujemajočo lasuljo. Oba v temno črni barvi. Idealno za obleko pravega hlapca parklja.

Parkelj je mitološko bitje, podoben hudiču ali demonu, ki pogosto spremlja svetega Miklavža. Ljudska navada je, da okoli Miklavževega Miklavž deli otrokom dobrote, parkelj pa jih straši in zganja hrup z verigami. Parkelj je prav tako upodobljen na mnogih prazničnih čestitkah.

Obseg ponudbe: Parkelj set, sestavljen iz brade in lasulje, brez maske za obraz (ena velikost za odrasle).

Barva: črna/rjava

Dodatne informacije

Tema

,

Lasulja tip

,

Spol

,

Kako negovati novo lasuljo?

Navodila za nego sintetičnih lasulj  1:

Kaj potrebujete:

Posodo mlačne vode in šampona (PH nevtralen šampon ali otroški šampon).

Navodila za njegove umetne lase 2:

Lasulja naj bo obrnjena navzven, šampon pa dodajte v malo mlajšo vodo in lasuljo pustite približno 10 minut v vodi (lasulje ne drgnite). Nato lasuljo obrnite in previdno odstranite morebitne ostanke pršila. Nato lasuljo nežno sperite v čisti vodi.

Navodila za nego sintetičnih lasulj 3:

Mokrih lasulj ne smete nikoli brisati ali drgniti! Če je lasulja mokra, jo nataknite na posebno glavo lasulje / pustite, da se lasulja posuši (ne drgnite!). Lasulje se prav tako ne sme sušiti v pralnem stroju. Ko se lasulja posuši, lahko naredite laserski stil z glavnikom, pa tudi z rokami, da določite željeno pričesko, da dobite, kar želite.

Navodila za nego sintetičnih lasulj  4:
Dodatni izdelki za nego, glavnik in drgnjenje las, posebni šamponi.

TOP