STE POZABILI PODATKE?

Božiček obleka kostum Sv.nikolaj Deluxe z brado PB-24502

171,17 

Kostum Božička bo koristen med božičem, še posebej, če imamo s seboj otroke. Skočite v rdečo jakno, nataknite klobuk in sivo dolgo brado ter se zabavajte z družino.

Počisti
Product Code: N/A EAN: Šifra: PB-24502 Kategoriji: , Oznake: , , , , ,

Opis


Zelo radodarna brada z brki v kombinaciji z lasmi, ki pokrivajo vaš obraz, vam bo omogočila učinkovito prikrivanje vaše prave identitete, da vas najmlajši ne bodo prepoznali. Pomagale vam bodo tudi rokavice. Zdaj otroci ne bodo mogli uganiti pravega obraza svetnika z brado.
Samo ne pozabite pravilno modulirati svojega glasu in dosegli boste nedvomen uspeh. Obleko Božička lahko nosijo tako dame kot gospodje, saj pas vam omogoča, da prilagodite obseg pasu. Elastični trak na hlačah bo tudi preprečil, da bi jih Božiček izgubil med begom iz hiše skozi dimnik.
Opis: Deluxe kostum Božička, rdeča jakna in hlače, pas, kapa, prevleke za čevlje in velika brada
Navodila za pranje:  celoten izdelek  Samo kemično čiščenje

Dodatne informacije

Velikost

, ,

Tema karneval

Kako negovati novo lasuljo?

Navodila za nego sintetičnih lasulj  1:

Kaj potrebujete:

Posodo mlačne vode in šampona (PH nevtralen šampon ali otroški šampon).

Navodila za njegove umetne lase 2:

Lasulja naj bo obrnjena navzven, šampon pa dodajte v malo mlajšo vodo in lasuljo pustite približno 10 minut v vodi (lasulje ne drgnite). Nato lasuljo obrnite in previdno odstranite morebitne ostanke pršila. Nato lasuljo nežno sperite v čisti vodi.

Navodila za nego sintetičnih lasulj 3:

Mokrih lasulj ne smete nikoli brisati ali drgniti! Če je lasulja mokra, jo nataknite na posebno glavo lasulje / pustite, da se lasulja posuši (ne drgnite!). Lasulje se prav tako ne sme sušiti v pralnem stroju. Ko se lasulja posuši, lahko naredite laserski stil z glavnikom, pa tudi z rokami, da določite željeno pričesko, da dobite, kar želite.

Navodila za nego sintetičnih lasulj  4:
Dodatni izdelki za nego, glavnik in drgnjenje las, posebni šamponi.

TOP