STE POZABILI PODATKE?

Elf vilenjak čevlji rjavi z zvončki

26,00 

Opis

Rjavi čevlji ELFA z zvončki
Božični sejem, šolska igra, varstvo Božička ob obdarovanju ali morda karneval? Elf čevlji so popoln dodatek k smešni obleki z leprechaun za različne priložnosti. Vilini so znani po svojih nagajivih značajih. To so čudovite začimbne rastline, ki bodo zaradi svoje majhnosti stisnjene povsod. Tiho bo vstopil v zabavo in tam razkril svoj nagajivi obraz. Ne pozabimo, da je imp tipična oblačila. Osnova je moden klobuk, zelene najlonke, kostum in kul elf čevlji. Če se želite imeti za predstavnika gozdnih bitij in zanesljivega pomočnika Božička, se morate spomniti originalnih dodatkov za svoj kostum.

Zabavni čevlji za viline imajo prišite kovinske zvončke. Oni so tisti, ki gostom dajo znak, da je na zabavo prišel sladki gobavec. Sprašujem se, kaj si bo tokrat izmislil ta mali spravljavec težav? Vsekakor bo gostom nasmejal, je zelo pozitiven lik. Se sprašujete, ali so vilinski čevlji za vas? Penasto utrjeni škornji so univerzalne velikosti, zato se prilegajo vsaki ustnici.

Brand

PARTYBIZ

Kako negovati novo lasuljo?

Navodila za nego sintetičnih lasulj  1:

Kaj potrebujete:

Posodo mlačne vode in šampona (PH nevtralen šampon ali otroški šampon).

Navodila za njegove umetne lase 2:

Lasulja naj bo obrnjena navzven, šampon pa dodajte v malo mlajšo vodo in lasuljo pustite približno 10 minut v vodi (lasulje ne drgnite). Nato lasuljo obrnite in previdno odstranite morebitne ostanke pršila. Nato lasuljo nežno sperite v čisti vodi.

Navodila za nego sintetičnih lasulj 3:

Mokrih lasulj ne smete nikoli brisati ali drgniti! Če je lasulja mokra, jo nataknite na posebno glavo lasulje / pustite, da se lasulja posuši (ne drgnite!). Lasulje se prav tako ne sme sušiti v pralnem stroju. Ko se lasulja posuši, lahko naredite laserski stil z glavnikom, pa tudi z rokami, da določite željeno pričesko, da dobite, kar želite.

Navodila za nego sintetičnih lasulj  4:
Dodatni izdelki za nego, glavnik in drgnjenje las, posebni šamponi.

TOP