STE POZABILI PODATKE?

Božični dodatek maska naglavna kapa jelen PB-38337

42,70 

Product Code: N/A Šifra: PB-38337 Kategoriji: , Oznaki: ,

Opis

Božič Karneval kostum maska naglavna kapa jelen. Obod  58 cm

 

Smešni klobuk RENIFER Božični klobuk
Iščete kul, tematske pripomočke za fotografsko kabino za dogodek podjetja? Ali pa morda želite svojo družino presenetiti z izvirno idejo poleg elegantne obleke? Klobuk za severnega jelena je ljubek pokrival, ki bo všeč vsem. Smešni klobuk za severnega jelena je bil ustvarjen za vesele živali, ki so že od nekdaj povezane s prazniki. Sveti Nikolaj brez svojega zvestega prijatelja Rudolfa ne bi pravočasno prišel do domov lepo vzgojenih otrok. Smešni božični klobuk iz severnih jelenov je znak, da dedek Mraz že pripravlja svoje sani, škrati pa pakirajo vreče daril. In lahko postaneš najboljši Gospodov spremljevalec z brado. Klobuk za severnega jelena se prilega vsakemu zabavarju. Zanjo in zanj. Za sodelavca iz službe, sodelavko, otroke in stare starše med skupnim praznovanjem. Smešni klobuk za severnega jelena je za vse ljubitelje božičnih pripomočkov.

Ustvarite čarobno vzdušje v svoji okolici. Smešni božični klobuk za severnega jelena Rudolph ima pomembno poslanstvo – zabavati družbo! Vse se bo izšlo, saj udoben klobuk za severnega jelena ni le zabaven, ampak tudi srčkan. Nihče se ne more upreti lepemu hišnemu ljubljenčku. Samo poglejte ta sladek pogled in ta srčkan rdeč nos. Na vaši božični zabavi se mora pojaviti smešen klobuk za severnega jelena.

Kako negovati novo lasuljo?

Navodila za nego sintetičnih lasulj  1:

Kaj potrebujete:

Posodo mlačne vode in šampona (PH nevtralen šampon ali otroški šampon).

Navodila za njegove umetne lase 2:

Lasulja naj bo obrnjena navzven, šampon pa dodajte v malo mlajšo vodo in lasuljo pustite približno 10 minut v vodi (lasulje ne drgnite). Nato lasuljo obrnite in previdno odstranite morebitne ostanke pršila. Nato lasuljo nežno sperite v čisti vodi.

Navodila za nego sintetičnih lasulj 3:

Mokrih lasulj ne smete nikoli brisati ali drgniti! Če je lasulja mokra, jo nataknite na posebno glavo lasulje / pustite, da se lasulja posuši (ne drgnite!). Lasulje se prav tako ne sme sušiti v pralnem stroju. Ko se lasulja posuši, lahko naredite laserski stil z glavnikom, pa tudi z rokami, da določite željeno pričesko, da dobite, kar želite.

Navodila za nego sintetičnih lasulj  4:
Dodatni izdelki za nego, glavnik in drgnjenje las, posebni šamponi.

TOP