STE POZABILI PODATKE?

Lasulja dolga Fever Professional KHLOE PBL-42547, rdeča

106,80 

Opis

Lepa in kakovostna, to je KHLOE – rdeča dolga lasulja iz kolekcije Fever Professional. Ne odlikuje ga le visokokakovostna izdelava, temveč tudi edinstvena, globoka barva. Rdeča lasulja z dolgimi lasmi je idealna ponudba za ljubitelje modnih dogodkov in atmosferskih fotografskih sej. Rdeči lasje so tudi nenadomestljiv dodatek k oblekam Ariel ali Poison Ivy iz Batmana.

Lasulja iz sintetičnih las, ki izgleda zelo naravno. Njegova nedvomna prednost je tudi v tem, da ga je mogoče oprati, posušiti in prosto modelirati z enakimi pripomočki kot naravne lase. Odporen je na visoke temperature do 120 °C. Zbirka Fever Professional vključuje več kot 100 različnih dizajnov in barv. Izberite lasuljo, ki vam ustreza in uživajte v novem, lepem videzu.

Brand

FEVER PROFESIONAL

Dodatne informacije

Kolekcija

Lasulje dolžina las

,

Lasulje material las

Kako negovati novo lasuljo?

Navodila za nego sintetičnih lasulj  1:

Kaj potrebujete:

Posodo mlačne vode in šampona (PH nevtralen šampon ali otroški šampon).

Navodila za njegove umetne lase 2:

Lasulja naj bo obrnjena navzven, šampon pa dodajte v malo mlajšo vodo in lasuljo pustite približno 10 minut v vodi (lasulje ne drgnite). Nato lasuljo obrnite in previdno odstranite morebitne ostanke pršila. Nato lasuljo nežno sperite v čisti vodi.

Navodila za nego sintetičnih lasulj 3:

Mokrih lasulj ne smete nikoli brisati ali drgniti! Če je lasulja mokra, jo nataknite na posebno glavo lasulje / pustite, da se lasulja posuši (ne drgnite!). Lasulje se prav tako ne sme sušiti v pralnem stroju. Ko se lasulja posuši, lahko naredite laserski stil z glavnikom, pa tudi z rokami, da določite željeno pričesko, da dobite, kar želite.

Navodila za nego sintetičnih lasulj  4:
Dodatni izdelki za nego, glavnik in drgnjenje las, posebni šamponi.

TOP