STE POZABILI PODATKE?

TELEFONSKO NAROČANJE

Samo za oddajo naročila

PON-PET  :   09:00h - 15:00h

icon telefon lasulje+ 386 31 654 958     za ostale informacije smo vam na voljo na: info@lasulje.si

 

Telefonska številka je namenjena izključno oddaji naročila v spletni trgovini lasulje.si . Ponudba izdelkov je predstavljena v spletni trgovini na www.lasulje.si, v veljavi so cene, ki so v spletni trgovini objavljene v času oddaje naročila. Prav tako veljajo za naročila oddana preko telefona enaki splošni pogoji poslovanja kot pri oddaji naročila preko spletne strani. V kolikor bo številka ob vašem klicu zasedena, nam lahko pošljete sporočilo in poklicali vas bomo nazaj.

1. Pred oddajo naročila preko telefona si oglejte ponudbo na www.lasulje.si in izberite model, barvo in velikost izdelka/ov ki jih želite naročiti.

2. Ko pokličete na telefonsko številko za oddajo naročil boste za uspešno oddajo naročila potrebovali naslednje podatke:

Model, barvo in velikost izdelka/ov, Ime, priimek, naslov za dostavo, E-mail naslov, kodo izdelka ali točen naziv izdelka

3. Po oddanem naročilu vam bomo na e-mail naslov, ki nam ga boste zaupali po telefonu, poslali potrdilo o predanem naročilu. Za uspešen zaključek oddaje naročila prosimo, da na sporočilo odgovorite z enostavnim odgovorom, da naročilo potrjujete.

Imate vprašanje - pošljite nam sporočilo.

TOP