International EU and out of EU delivery available !

Vprašanje ? Pokličite : Gsm, WhatApp, Viber :+386 31 654958 

Brezplačna dostava nad 250,00 eur

Blog lasulje

Svečane pričeske – figa, čop, paž in lasni dodatki

Novo leto je pred vrati, našla si popolno obleko in čevlje za silvestrsko zabavo, sedaj pa je na vrsti še izbor primerne svečane pričeske.

Ideje za svečane pričeske

Na srečo imamo nekaj idej za vas. Za tiste, ki želite biti elegantne, hkrati pa zapeljive si lahko omislite nežne kodre.  Za vse, ki imate kratke lase pa si za Silvestrovo želite spremembe se lahko odločite za lasulje, lasne podaljške ali clip on podaljške, ki si jih vstavite same.

Speti lasje

Visoko speti lasje so že od nekdaj spadali pod svečane pričeske. Takšna pričeska je primerna za silvestrsko zabavo, poroko, poslovni sestanek ali kakšni koli dogodek, kjer želimo biti elegantne in urejene. Takšno pričesko še posebej poudari kakšen lasni dodatek, kot je na primer klobuček ali nakit za lase.

svečane pričeske  svečane pričeske

Figa

Če nimate veliko časa in denarja vam predlagamo naslednjo pričesko, ki vas bo stala le tri minute. Lase razdelite na pramene in jih potegnite na eno stran, tako da boste dobili drugačno prečko, kot jo nosite ponavadi. Na tisti strani, kjer je več las, jih spnite v divjo figo. Za več prazničnega sijaja jih polakirajte s svetlečim lakom za lase. Tudi, če imate krajše lase si lahko omislite tako elegantno frizuro, pri čemer si pomagate z lasnimi vstavki v obliki fige.

svečane pričeske

Čop

Za tiste, ki večino časa nosite lase spuščene, bo velika sprememba že visok čop. Če imate redke lase in je vaš čop videti dokaj žalostno, vam priporočamo uporabo lasnih vstavkov, ki bodo vašemu čopu dodale gostoto, ki mu manjka.

svečane pričeske

 

Prečka s čopom

Lase potegnite nazaj, da dobite prečo na strani. Spnite jih v visok ali nizek čop, odvisno kaj vam bolj pristoji. Iz čopa vzemite pramen las in ga potegnite okoli elastike. Konec spnite s sponko nekje pod čopom, da se ne bo videla. Polakirajte in praznična pričeska je nared!

Podaljške, lasne vstavke in lasulje lahko najdete v spletni trgovini lasulje.si. Pobrskajte med našo ponudbo in zagotovo najdete kaj, kar bo pripomoglo k vaši popolni novoletni pričeski!

International EU and out of EU delivery available !

Vprašanje ? Pokličite : Gsm, WhatApp, Viber :+386 31 654958 

Brezplačna dostava nad 250,00 eur

Sledite nam
Seznam želja
Prijava
Ustvari račun

Izberite vse načine, ki bi jih radi slišali od nas

Vaši osebni podatki se bodo uporabljali za podporo vaših izkušenj na celotnem spletnem mestu, za upravljanje dostopa do vašega računa in za druge namene, opisane na spletu pod stranjo varovanje in zasebnost pravilnik o zasebnosti.

Obnovitev gesla

Ste pozabili geslo? Vnesite vaše uporabniško ime ali elektronski naslov in poslali vam bomo povezavo za ponastavitev gesla.

TOP

Vaša košarica 0

NEDAVNO OGLEDANO 0