Posted on Leave a comment

Kaj morate vedeti ko se se odločate za nakup lasulje? 

Kaj morate vedeti ko se se odločate za nakup lasulje?

Ko kupujete lasuljo, je treba upoštevati več dejavnikov, da zagotovite, da boste izbrali tisto, ki ustreza vašim potrebam in željam. Tukaj je nekaj ključnih točk, ki jih morate upoštevati:

Vrsta lasulje:

Nakup sintetične lasulje: Narejene so iz sintetičnih vlaken in so običajno cenovno ugodnejše. Zahtevajo manj vzdrževanja, vendar morda niso videti tako naravne kot lasulje iz človeških las.

Nakup lasulje iz človeških las: te lasulje so narejene iz pravih človeških las in ponujajo bolj naraven videz in občutek. Pogosto so bolj prilagodljivi, vendar zahtevajo več nege in vzdrževanja.

Stil in dolžina:

Upoštevajte pričesko in dolžino, ki jo želite. Lasulje so na voljo v različnih slogih, vključno z ravnimi, kodrastimi, valovitimi, kratkimi, srednjimi in dolgimi. Izberite slog, ki dopolnjuje vašo obliko obraza in osebni slog.

Konstrukcija kapice:

Konstrukcija kapice se nanaša na to, kako je izdelana lasulja in lahko vpliva na udobje in zračnost. Običajne vrste pokrovčkov vključujejo:
Polna čipka: Zagotavlja naraven videz las in omogoča vsestransko oblikovanje.
Čipkasti sprednji del: ima čipkasti sprednji del, ki posnema naravno linijo las, medtem ko je preostali del kapice izdelan iz drugačnega materiala.
Monofilament: ponuja naraven videz s simulacijo videza lasišča, kjer so lasje razdeljeni.
Odprta kapa: lahka in zračna, idealna za toplejše vreme.

Velikost kapice:

Poskrbite, da boste izbrali pravo velikost kapice za udobno prileganje. Večina lasulj je na voljo v majhnih, srednjih in velikih velikostih. Izmerite obseg glave, da določite pravo velikost.

Izbira barva:

Izberite barvo lasulje, ki dopolnjuje vaš ten kože in naravno barvo las. Razmislite, ali želite enobarvno ali poudarjene/slabe svetlobe za dodatno dimenzijo.

Kakovost in blagovna znamka:

Raziščite različne znamke lasulj in preberite ocene, da zagotovite, da kupujete visokokakovostno lasuljo, ki bo trajala. Kakovostne lasulje so morda dražje, vendar nudijo boljšo obstojnost in bolj naraven videz.

Proračun:

Določite proračun za nakup lasulje in raziščite možnosti znotraj svojega cenovnega razreda. Pri načrtovanju proračuna ne pozabite upoštevati dejavnikov, kot so stroški vzdrževanja in dodatki.
Preizkusite, preden kupite:

Če je mogoče, poskusite lasuljo pred nakupom, da se prepričate, da se udobno prilega in izgleda laskavo. Številne trgovine z lasuljami ponujajo storitve in svetovanje pri oblikovanju.

Vzdrževanje in nega:

Upoštevajte zahteve glede vzdrževanja in nege lasulje, kot so pogostost pranja, potrebni izdelki za oblikovanje las in možnosti shranjevanja. Upoštevajte smernice proizvajalca za čiščenje in oblikovanje, da podaljšate življenjsko dobo lasulje.

Politika vračila in garancija:

Preverite pravilnik trgovine o vračilu in informacije o garanciji, če morate iz kakršnega koli razloga zamenjati ali vrniti lasuljo.
Če upoštevate te dejavnike, se lahko premišljeno odločite pri nakupu lasulje, ki ustreza vašim potrebam in željam.

Posted on Leave a comment

Perma Fit | Lasni sistemi Toupee za moške

Perma Fit | Kolekcija Perma Fit nadomstnih las za moške 
Ellen Wille je ustvarila zbirko Perma Fit sistemov za nadomestne lase za moške, da bi zadovoljila potrebe moških iz vseh družbenih slojev. 
Ti neverjetno realistični lasni vložki so na voljo v različnih vrstah vlaken: 100 % človeški lasje, toplotno prijazna sintetika in popolnoma nova vlakna; Pro-Tec. 
Kolekcija lasnih sistemov Perma Fit zagotavlja kritje proti izpadanju las, plešavosti ali redčenju las.

Zbirka Perma Fit, izdelana iz finih, kakovostnih materialov, je serija poltrajnih ali trajnih nastavkov. Na voljo je v različnih osnovnih izvedbah, ki segajo od tanke kože do super čipke, uporabite pa lahko bodisi trakove ali tekoča lepila za lepljenje, odvisno od vaših želja.

Perma Fit ponuja široko paleto vlaken in barvnih možnosti za prilagajanje vašega videza. Stili so 100-odstotno naravnega videza in zračni ter dajejo vaši novi podobi samozavest in udobje. Vse pričeske so ročno vezane s tehniko prostega sloga vozlanja in naravno gostoto, da posnemajo naraven videz rasti las, zagotavljajo nemoten prehod in ponujajo največji potencial prilagajanja.

Kolekcija Perma Fit za moške je najboljša kolekcija za nadomestne lase za moške..

Tukaj poglej video za Perma fit moške taupe

 

 

moška plešavost

 

Posted on Leave a comment

Pustne lasulje gusar pirat

GUSARSKE PIRATSKE PUSTNE LASULJE

Pustne lasulje gusar pirat

Za dogodke ali zabave z gusarsko tematiko so lasulje lahko zabaven in nepogrešljiv dodatek za popolnost vašega gusarskega videza. Tukaj je nekaj možnosti lasulje, primerne za gusarske kostume:

 

Dolge kodraste lasulje: Te lasulje posnemajo klasičen piratski videz z dolgimi, razmršenimi kodri, ki prosto padajo. Lahko se odločite za lasulje v barvah, kot so rjava, črna ali celo rdeča, da svojemu gusarskemu kompletu dodate pridih.

 

Pletene lasulje: Pletene lasulje vam lahko dajo robusten in pustolovski videz, kot nalašč za upodobitev pomorskega pirata. Poiščite lasulje s kitkami, okrašenimi s kroglicami ali trakovi za dodatno pristnost.

 

Lasulje bandane: Nekatere lasulje imajo pritrjene bandane, zaradi česar so priročne in elegantne možnosti za piratske kostume. Te lasulje imajo pogosto kratke ali srednje dolge lase z bandano, zavezano okoli čela, kar spominja na klasičen piratski videz.

 

Lasulje s klobukom s trirogi: klobuki s trirogi so ikonični dodatki za pirate in nekatere lasulje imajo vgrajene klobuke s trirogi za preprosto oblikovanje. Te lasulje imajo običajno krajše dolžine las, zaradi česar so praktične za nošenje pod klobuki, hkrati pa ohranjajo piratsko estetiko.

 

Lasulje z dredi: Če želite upodobiti bolj nekonvencionalen piratski lik, razmislite o nošenju lasulje z dredi. Dreadlock lasulje vam lahko dajo značilen in robusten videz, kot nalašč za izstopanje v morju piratskih kostumov.

 

Lasulje s piratsko tematiko najdete v trgovinah s kostumi   ali trgovinah z lasuljami, ki ponujajo gledališke lasulje in dodatke.

Samo ne pozabite opremiti svoje lasulje z obliži za oči, meči in drugimi piratskimi rekviziti, da dopolnite svoj divji videz!

 

Posted on Leave a comment

Toploti prijazno oblikovanje lasulj – Heat-friendly hair styling

Toploti prijazno oblikovanje lasulj

se nanaša na tehnike in izdelke, ki se uporabljajo za oblikovanje lasulj z uporabo toplotnih orodij, kot so likalniki, kodralniki in sušilniki, ne da bi povzročili znatno škodo.

Preverite toplotno toleranco lasulje: Vse sintetične lasulje niso toplotno prijazne, zato je bistveno, da preverite navodila ali embalažo proizvajalca, da zagotovite, da lasulja prenese toplotno oblikovanje. Običajno so toplotno prijazne lasulje narejene iz posebnih sintetičnih vlaken, ki prenesejo nizko do zmerno vročino.

Tukaj je nekaj nasvetov za toplotno prijazno oblikovanje las:

Uporabite toplotno zaščitno sredstvo: Preden na lase nanesete toploto, je ključnega pomena, da nanesete toplotno zaščitno pršilo ali serum. To pomaga ustvariti oviro med vašimi lasmi in toploto, kar zmanjša tveganje poškodb.

Prilagodite nastavitve toplote: večina orodij za toplotno oblikovanje ima nastavljive nastavitve toplote. Uporabite najnižjo učinkovito nastavitev toplote za vaš tip las. Fini ali poškodovani lasje zahtevajo nižje nastavitve toplote, medtem ko debelejši ali grobi lasje morda potrebujejo višjo temperaturo.

Omejite izpostavljenost toploti: poskusite omejiti pogostost toplotnega oblikovanja, da preprečite prekomerno škodo. Razmislite o sušenju las na zraku ali uporabi metod oblikovanja brez toplote, kadar koli je to mogoče.

Priprava z izdelki: uporabite izdelke za oblikovanje, kot so pena, gel ali krema za oblikovanje, da pripravite lase pred toplotnim oblikovanjem. Ti izdelki lahko pomagajo ohraniti vaš stil na mestu in zmanjšajo potrebno količino toplote.

Lase razdelite na razdelke: Ko uporabljate toplotna orodja, lase razdelite na pramene, da zagotovite enakomerno porazdelitev toplote na vsakem pramenu. To tudi pomaga, da je postopek oblikovanja bolj obvladljiv.

Uporabite kakovostna orodja: Investirajte v visokokakovostne pripomočke za toplotno oblikovanje s keramičnimi ali turmalinovimi ploščami, saj ti materiali enakomerneje porazdelijo toploto in manj poškodujejo lase.

Izogibajte se pregrevanju: Izogibajte se puščanju toplotnih orodij predolgo na enem mestu na laseh, saj lahko to povzroči pregrevanje in poškodbe. Orodja naj se neprekinjeno premikajo, da se toplota enakomerno porazdeli.

Dokončajte s hladnim zrakom: po oblikovanju las s toploto uporabite nastavitev hladnega udarca na sušilniku ali pihanje hladnega zraka, da nastavite pričesko in zapečatite povrhnjico las, da vašim lasem dodaten sijaj in zmanjšate kodranje las.

Redno globinsko negovanje: Da bi pomagali popraviti morebitne poškodbe zaradi toplotnega oblikovanja, redno uporabljajte globinsko negovalne tretmaje, da nahranite in navlažite svoje lase.

Zaščita čez noč: Če želite podaljšati svoj toplotno oblikovan videz, razmislite o uporabi satenastih ali svilenih prevlek za blazine in nežnih lasnih vezic, da zmanjšate trenje in preprečite nakodranost med spanjem.

Shranjujte pravilno: Ko toplotno prijazne lasulje ne uporabljate, jo shranite na stojalo za lasulje ali v originalni embalaži, da ohranite njeno obliko in preprečite zapletanje ali matiranje vlaken.

Redno čistite: toplotno prijazno lasuljo redno čistite v skladu z navodili proizvajalca, da odstranite umazanijo, olje in nakopičene izdelke. Uporabljajte posebej oblikovane šampone in balzame za lasuljo, da zagotovite dolgo življenjsko dobo lasulje.

Če upoštevate te nasvete in uporabljate toplotno prijazne izdelke in tehnike, lahko uživate v elegantnih laseh, ne da bi povzročili pretirano škodo zaradi toplotnega oblikovanja.

Poglej lasulje Lasulje Heat-friendly  

 

Posted on Leave a comment

Čarovnija božičnih lasulj: širjenje prazničnega veselja v stilu”

božične lasulje

Čarovnija božičnih lasulj: širjenje prazničnega veselja v stilu 

Ko se bliža praznični čas, se mnogi posamezniki pripravljajo sprejeti duh božiča z okrasitvijo svojih domov, izmenjavo daril in prazničnimi oblačili. Vse bolj priljubljen dodatek, ki prazničnemu času doda kanček očarljivosti, je božična lasulja. Ti čudaški in živahni lasni vložki so zabaven in edinstven način za praznovanje najlepšega časa v letu. V tem članku bomo raziskali svet božičnih lasulj, od njihove zgodovine do različnih stilov, ki so na voljo, in kako lahko naredijo vaša praznična praznovanja še bolj praznična.

Zgodovina božičnih lasulj

Tradicija nošenja lasulj v prazničnem času ima korenine, ki segajo v različne kulture. Lasulje so bile pogosto povezane s prazničnimi in gledališkimi dogodki, ta tradicija pa se je sčasoma razvila v božična praznovanja. V nekaterih kulturah so lasulje nosili med prazničnimi igrami in predstavami, v drugih pa so postale simbol praznovanja in veselja. Danes so božične lasulje igriv način sodelovanja v prazničnem vzdušju, zadnja leta pa postajajo vse bolj priljubljene.

Vrste božičnih lasulj

Božične lasulje so na voljo v različnih slogih, od katerih vsaka ponuja edinstven način izražanja prazničnega veselja. Tukaj je nekaj priljubljenih vrst:

Lasulje Božička: Božičkovi ikonični beli, puhasti lasje in brada so nezmotljivi. Božičkove lasulje so oblikovane tako, da posnemajo njegov veseli videz, zaradi česar so priljubljena izbira za tiste, ki želijo poosebljati duh sv. Nick.

Lasulje Božičice –  bele in čarobne.

Škratove lasulje: Škrati so Božičkovi zaupljivi pomočniki in njihove lasulje imajo običajno mešanico živahnih barv, kot so rdeča, zelena in bela. Te lasulje so kot nalašč za tiste, ki želijo v praznični sezoni prevzeti vilinsko osebnost.

Lasulje iz rogovja severnih jelenov: te lasulje združujejo zabavo rogovja severnih jelenov z igrivo, krzneno lasuljo. Popolne so za nenavaden in prazničen videz na prazničnih zabavah.

Lasulje za božično drevo: Poosebite bistvo okrašenega božičnega drevesa z lasuljami, ki imajo pisane bleščice, okraske in celo zvezdo na vrhu. Te lasulje so edinstven način za širjenje prazničnega veselja.

Grde božične lasulje: svoj grdi božični pulover kombinirajte z ujemajočo se lasuljo, da dopolnite svoj praznični ansambel. Te lasulje pogosto vključujejo praznične vzorce in barve.

Kako izbrati popolno božično lasuljo ?

Pri izbiri božične lasulje upoštevajte svoj osebni stil in specifičen praznični videz, ki ga želite doseči. Izberite lasuljo, ki dopolnjuje vašo obleko in vašemu videzu doda kanček čudaštva. Bodite pozorni na udobje lasulje, saj jo boste med prazničnimi srečanji verjetno nosili dlje časa. Bistvenega pomena je tudi kakovost, saj bo dobro izdelana lasulja zagotovila trajne in prijetne počitnice.

 

Božične lasulje ponujajo prijeten in ustvarjalen način sodelovanja v prazničnem praznovanju praznične sezone. Ne glede na to, ali se preoblečete v Božička, škratka, severnega jelena ali preprosto želite utelešiti vesel božični duh, je na voljo božična lasulja za vsak slog in želje. Torej, ko se bliža praznični čas, razmislite o tem, da svojemu božičnemu kompletu dodate kanček čarobnosti z zabavno in praznično lasuljo, ki bo zagotovo naredila vaša praznovanja še bolj nepozabna in živahna. Objemite božično veselje s svojo edinstveno in igrivo lasnico in naj vaš praznični duh zasije.

Posted on Leave a comment

Turban Gisela Mayer za žene z kemoterapijo in alopecijo

turban gisela mayer

Turban Gisela Mayer za žene z kemoterapijo in alopecijo

Gisela Mayer je znana blagovna znamka v svetu pokrival, zlasti turbanov in naglavnih rut, namenjenih posameznikom, ki imajo težave z izpadanjem las zaradi zdravstvenih težav, kot so kemoterapija, alopecija ali drugih razlogov. Podjetje je specializirano za ustvarjanje modnih in udobnih pokrival za tiste, ki iščejo elegantne rešitve na poti izpadanja las.

Turbani Gisela Mayer so znani po visokokakovostnih materialih, pozornosti do podrobnosti in široki paleti dizajnov. Ti turbani so zasnovani tako, da nudijo udobje in stil ter dajejo občutek samozavesti tistim, ki se soočajo z izpadanjem las.

Nekatere ključne značilnosti turbanov Gisela Mayer vključujejo:

Udobje turbanov : turbani so običajno narejeni iz mehkih materialov, ki dihajo, kot so bombaž, bambus ali jersey, kar zagotavlja udobje med nošenjem.

Slog turban : Turban Gisela Mayer ponuja različne sloge, od preprostih in skromnih do bolj dovršenih in modnih možnosti. To uporabnikom omogoča, da izberejo turbane, ki ustrezajo njihovemu osebnemu slogu.

Enostavnost uporabe turbana:

Številni turbani so oblikovani za enostavno nošenje, pogosto imajo vnaprej zavezane ali natikače, ki odpravljajo potrebo po zapletenih vozlih ali zaponkah.

Vsestranskost: Turbani Gisela Mayer so vsestranski in jih lahko nosite ob različnih priložnostih, pa naj gre za ležeren dan na prostem, poseben dogodek ali samo za bolj udobno počutje doma.

Ti turbani so priljubljena izbira med posamezniki, ki iščejo privlačne in praktične možnosti pokrival, medtem ko se spopadajo z izpadanjem las. Zaradi predanosti Gisele Mayer slogu in udobju so njihovi izdelki za mnoge postali zaupanja vredna izbira.

Alopecija je zdravstveno stanje, za katero je značilno izpadanje las. Številni posamezniki z alopecijo, ne glede na to, ali gre za alopecijo areato, alopecio universalis ali drugo obliko, se pogosto odločijo za nošenje turbanov kot elegantne in praktične rešitve za pokrivanje glave, ko jim izpadajo lasje.

Turbani za alopecijo so zasnovani tako, da nudijo udobje, pokritost in stil posameznikom, ki se soočajo s to boleznijo.

Ti turbani imajo običajno določene lastnosti, zaradi katerih so primerni za tiste z alopecijo: Mehki in nežni materiali: turbani, namenjeni alopeciji, so običajno narejeni iz mehkih, hipoalergenih materialov, ki so nežni do lasišča.

Tkanina, ki diha: pogosto imajo zračne in lahke tkanine, ki zagotavljajo udobje, zlasti za tiste z občutljivim lasiščem.

turban bahama Varno prileganje: številni turbani za alopecijo so opremljeni z varnimi in nastavljivimi zapirali ali elastičnimi trakovi, ki zagotavljajo tesno, a udobno prileganje.

Elegantni dizajni: turbani za alopecijo so na voljo v široki paleti stilov, barv in vzorcev, kar posameznikom omogoča izbiro možnosti, ki ustrezajo njihovim osebnim željam in slogu.

Enostaven za nošenje: Nekateri turbani so oblikovani z mislijo na priročnost, imajo vnaprej zavezane ali natikače, ki odpravljajo potrebo po zapletenih vozlih ali zavezovanju. Ti turbani niso le praktični za tiste, ki se soočajo z alopecijo, ampak tudi predstavljajo moden način, da se počutite samozavestno in udobno.

Turbane za alopecijo lahko najdete pri različnih blagovnih znamkah in oblikovalcih, vključno z Giselo Mayer, ki je znana po svojih elegantnih in visokokakovostnih pokrivalih za posameznike, ki imajo težave z izpadanjem las.

Ko izbirate turban za alopecijo, upoštevajte dejavnike, kot so vrsta tkanine, udobje in slog, da poiščete najboljšo možnost, ki ustreza vašim potrebam in željam.

 

 

Posted on Leave a comment

Medicinska lasulje

Medicinska lasulja je lasni vložek, posebej zasnovan za tiste, ki trpijo zaradi izpadanja las zaradi zdravstvenih težav, kot so alopecija, zdravljenje raka ali druge bolezni. Medicinske lasulje so pogosto narejene iz človeških las, sintetičnih vlaken ali kombinacije obojega in so oblikovane tako, da zagotavljajo naraven videz in občutek.  

Medicinske lasulje so vrsta lasulje, ki je zasnovana posebej za ljudi, ki so izgubili lase zaradi zdravstvenega stanja ali zdravljenja, kot je kemoterapija ali radioterapija za raka, alopecija areata ali druga zdravstvena stanja, ki povzročajo izpadanje las. Medicinske lasulje so običajno narejene iz visokokakovostnih človeških las ali sintetičnih vlaken in so zasnovane tako, da so videti in na otip kot naravni lasje.

Ena od ključnih značilnosti medicinskih lasulj je, da so oblikovane tako, da se varno prilegajo glavi, kar je lahko še posebej pomembno za ljudi, ki so izgubili lase zaradi kemoterapije ali drugih zdravljenj. Medicinske lasulje so pogosto nastavljive in jih je mogoče prilagoditi, da se prilegajo glavi uporabnika, kar zagotavlja udobno in varno prileganje.

Medicinske lasulje so na voljo v številnih stilih, dolžinah in barvah in jih je mogoče prilagoditi tako, da se ujemajo z naravno barvo in strukturo las uporabnika. Nekatere medicinske lasulje imajo tudi posebne lastnosti, kot je zračna kapica ali zgornji del iz monofilamenta, ki lahko pomaga povečati udobje in zmanjšati draženje lasišča.

Ellen Wille prodaja lasulj

Na splošno so lahko medicinske lasulje pomembna možnost za ljudi, ki so izgubili lase zaradi zdravstvenih razlogov, saj zagotavljajo način, da obnovijo svoj videz in samozavest. Če se zanimate za nakup medicinske lasulje, je pomembno, da sodelujete z uglednim prodajalcem lasulje, ki vam lahko pomaga izbrati pravo lasuljo za vaše potrebe in vam svetuje, kako negovati in vzdrževati lasuljo.

Posted on Leave a comment

Navodila pri nakupu lasulje

Navodila pri nakupu lasulje kolekcij Ellen Wille

Čestitke!! Naredili ste najboljšo izbiro! Pozorno preerite navodila za uporabo in

in navodila za nego, ki so priložena škatli, in jih shranite za prihodnjo uporabo.

Dobava

Preverite naročilo takoj po prejemu!

– Lasulje

– Navodila za nego

– Navodila za uporabo

– Dostava in garancija

– Škatla za lasuljo

Namen izdelka

Izdelek zagotavlja razvoj družabnega življenja brez omejitev, ki bi lahko povzročile padec

celotne ali delne dlake (v skladu z določbo CIE F43.2).

Indikacije

Odškodnina (po ICD F43.2) po močnem čustvenem poslabšanju zaradi padca

lasje kot posledica zdravljenja s kemoterapijo, alopecija, alopecija areata in drugi razlogi.

Varnostno obvestilo / Kontraindikacije

Izogibajte se stiku z vročino, vročo vodo, sušilcem za lase, likalnikom/kodralnikom, odprtimi pečicami ali viri ekstremne svetlobe. Pravi lasni modeli in posebna vlakna so odporna

toplote sušilnega stroja in se lahko oblikuje, vendar ne z ekstremno vročino. Za čiščenje ne uporabljajte agresivnih izdelkov. Pazljivo preberite navodila za nego lasulj.

sintetični in naravni lasje. Pozor! V redkih primerih preobčutljivost za

material. V teh primerih se obrnite na vašega distributerja. Izdelka ne smete uporabljati, če imate intoleranco ali alergijo na poliuretan ali najlon. Poleg tega se morate izogibati

uporabite, če so na območju nošenja proteze ali lasulje razdražene kože ali odprte rane.

Navodila za uporabo

Lasulja je bila dostavljena v skladu z naročilom. Preden ga namestite, če je na voljo, odstranite mrežo, ki ga obdaja! Pazite, da ga previdno namestite in prilagodite svojemu okusu!

Etiketa je nameščena na zadnji strani glave. Če imate kakršna koli vprašanja o ravnanju ali težavah z vašo lasuljo, se obrnite na nas ali vašega specializiranega prodajalca. Vsi resni incidenti, ki so se zgodili v zvezi z izdelkom (npr.resna telesna okvara) je treba obvestiti proizvajalca in pristojni organ državi članici, v kateri ima uporabnik in/ali bolnik sedež.

Opombe o ponovni uporabi

Po uporabi lasulje toliko časa ni priporočljivo, da jo ponovno uporabite druga oseba zaradi higienskih razlogov. Če lasulje ne potrebujete več, jo zavrzite. ustrezno glede na vrsto materiala.

Metode odstranjevanja

Lasuljo lahko zavržete, razen če obstaja sum, da je kužna ali okužena v smeti Ne smemo ga zavreči skupaj z organskimi odpadki.  .

Garancijski pogoji

Iz garancije so izključene poškodbe zaradi naravne obrabe ali nepravilne uporabe terzaradi napačne ali nezadostne uporabe izdelkov za nego.

Izjava o skladnosti

Kot proizvajalec izjavljamo, da ta lasulja izpolnjuje osnovne zahteve varnost in Direktivo EU 2017/745 o medicinskih izdelkih.

Hersteller / Manufacturer / Fabricant / Produttore / Fabricante: ellen wille THE HAIR-COMPANY GmbH Töngesgasse 32 | D-60311 Frankfurt am Main | Tel.: +49 (0)6196/88 15 20 | Fax: +49 (0)6196/88 15 222 info@ellen-wille.de | www.ellen-wille.de | Amtsgericht Frankfurt HRB 27834

Posted on Leave a comment

Domača metoda za odpravo sivih las in krepitev las

Domača metoda za odpravo sivih las in krepitev las

Dermatologi govorijo o tako imenovanem pravilu “50-50-50”, ki pomeni, da ima 50 % prebivalstva približno 50 % sivih las pri starosti 50 let. Tako kot se s starostjo spreminja tekstura kože, se tudi lasje.
Ženske smo ponavadi zelo nečimrne z našimi lasmi in vedno si želimo, da bi bili zdravi, svilnati, dolgi in sijoči, vendar pogosto vsi cilji niso doseženi zaradi različnih vidikov, bodisi prehranskih, okoljskih ali zaradi starosti. Ko gre za zadnji dejavnik, to pomeni, da imamo sive lase, tiste tanke bele pramene, ki se pojavijo, ko smo stari med 40 in 50 let. Na srečo obstaja domač trik, ki temelji na čaju različnih zelišč za barvanje las.

Sestavine in način priprave:
Vrečka rožmarinovega čaja
Vrečka žajbljevega čaja
Vrečka zelenega čaja
Liter vode
Posoda

V posodo boste natočili vodo, jo postavili v kuhinjo in pustili vreti. Ko doseže vrelišče, položite vsako od zgoraj navedenih čajnih vrečk in počakajte nekaj minut, da snovi v ovojnicah popolnoma izstopijo.

Na tej točki odstavite lonec z ognja, počakajte, da se tekočina ohladi in jo nanesite na lase.

S pripravkom navlažite lase, s posebnim poudarkom na predelih z več sivimi lasmi, vendar pazite, da snov prodre v lasišče. Pustili ga boste nekaj ur delovati na laseh in jih nato sprali z vsakodnevnim šamponom.

Če želite potemniti ton vaših las, uporabite črni čaj, namesto tega, če jih želite posvetliti, je za vas idealen poparek kamilice.

Lastnosti infuzij
Vsako od teh zelišč ima številne zdravilne lastnosti, ki vam ne služijo le za barvanje las, temveč jih tudi okrepijo, nahranijo, naredijo svilnate, sijoče in brez prhljaja. Druga najpogostejša uporaba teh poparkov, poleg njihove zunanje uporabe, je njihovo uživanje za zdravljenje želodčnih, črevesnih, presnovnih in kožnih težav.

Izkazalo se je, da so v lastnostih zelišč antioksidanti, protivnetna, antibakterijska in imajo veliko mineralov in vitaminov.

Zahvaljujoč tem sestavinam poparki delujejo kot mišični relaksanti, uravnavajo krvni tlak, preprečujejo spremembe glukoze, holesterola, trigliceridov in izboljšujejo delovanje srca in živčnega sistema.

Poleg omenjenih koristi sta čaj iz rožmarina in žajblja idealna za zdravljenje težav s kožo, saj obnavljata odmrle celice, spodbujata nastajanje kolagena in preprečujeta nastanek gub, madežev in aken.