International EU and out of EU delivery available !

Vprašanje ? Pokličite : Gsm, WhatApp, Viber :+386 31 654958 

Brezplačna dostava nad 250,00 eur

Božične lasulje in kostumi

Ponudba kostumov maskot za viline, jelene, škratke, za gospo Božičko..

prodaja lasulj za dedka mraza

Božiček ima res dobro življenje, zdaj ne? Si predstavljate življenje na Severnem polu? Seveda, naporna sezona je zagotovo v zimskem času, a ko božič in prazniki umrejo, stavim, da je super sproščujoče in zabavno tam zunaj sezone! Božiček se druži z vilini škrati, se bori s snežinko, se vozi s sani z jeleni in kakovostno preživi čas z gospo  Claus. Če to ne zveni kot raj, potem ne vem, kaj počne.

Letos lahko vsem pripovedujete o svojem življenju na Severnem polu, ko se odpravite na zabavo in čarobno obleko veselega starega Božička, ki smo ga vsi vzljubili. Še vedno je absolutni čudež, kako ta moški v eni noči obišče vsakega otroka in ne uporablja ničesar, razen letečih sani in jelenov, seveda pa Božiček nikoli ne deli svojih skrivnosti.

Ponudba maskot snežakov, severnih medvedkov, jelenov  in, kostumov za gospo Božičko..

 

 

Pridružite se pogovoru

International EU and out of EU delivery available !

Vprašanje ? Pokličite : Gsm, WhatApp, Viber :+386 31 654958 

Brezplačna dostava nad 250,00 eur

Sledite nam
Seznam želja
Prijava
Ustvari račun

Izberite vse načine, ki bi jih radi slišali od nas

Vaši osebni podatki se bodo uporabljali za podporo vaših izkušenj na celotnem spletnem mestu, za upravljanje dostopa do vašega računa in za druge namene, opisane na spletu pod stranjo varovanje in zasebnost pravilnik o zasebnosti.

Obnovitev gesla

Ste pozabili geslo? Vnesite vaše uporabniško ime ali elektronski naslov in poslali vam bomo povezavo za ponastavitev gesla.

TOP

Vaša košarica 0

NEDAVNO OGLEDANO 0