STE POZABILI PODATKE?

POKRIVALA, KLOBUKI, KAPE, ŠALI : Nič ne more premagati pokrival!
POKRIVALA

POKRIVALA

POKRIVALA, KLOBUKI, KAPE, ŠALI IN RUTICE : Nič ne more premagati pokrival!

Kar zadeva slog, so nam pokrivala zelo pomembna. So krona modnih dodatkov in eden najlepših načinov poudarjanja lastne osebnosti. Z Ellen’s Headwear lahko dajete elegantne izjave v višini oči in držite prst na utripu. Naša trenutna letna kolekcija ponuja bogat izbor pokrival za različne letne čase, pa tudi za različne vrste in priložnosti. Številni modeli so predstavljeni v novih barvah in vzorcih. Seveda obstajajo novi izdelki, ki jih lahko odkrijete tudi v tej sezoni.

Novi model klobuček Mava je eden vrhuncev kolekcije. Eleganten klobuk je velikodušen ponudnik senc iz naravnega bombaža in platna. Mava je na voljo v treh brezčasnih enobarvnih različicah, za prevoz pa jo je mogoče enostavno zviti v pripadajočo mrežo. Mava je resnično privlačna za oči in je ena izmed naših zvezd prihodnjega poletja.

Z Easy Comfort kolekcija Ellen’s Headwear raste z dodatnim osnovnim pokrovčkom. Tu je poudarek - poleg kultiviranega videza - še posebej prijetna izkušnja nošenja. Model je izdelan iz visokokakovostne bambusove viskoze in je zaradi svoje dvojne plasti še posebej mehak. Druga novost je šal Niabi, ki ga lahko nosite na več načinov kot šal, ruta ali mahajoč barvni poudarek v kombinaciji z drugimi klobuki ali kapami. Neustavljiv akvarelni vzorec v modrih odtenkih in safariju naredi Niabi pravo umetniško delo. In takšnega, ki se ga nikoli ne naveličaš.

Odkrijte zdaj nove velikosti kolekcije Ellen’s Headwear in znanih priljubljenih kosov v svežem videzu "On Top"!

TURBANI KAPE

Kategorije izdelkov

TOP