International EU and out of EU delivery available !

Vprašanje ? Pokličite : Gsm, WhatApp, Viber :+386 31 654958 

Brezplačna dostava nad 250,00 eur

Blog lasulje

Lasni dodatki, nakit za lase in drugi pripomočki

Kaj je nakit za lase?

Lasni dodatki in nakit za lase se lahko uporablja za vse priložnosti. Tako za vsak dan, kot tudi za za šport, svečane trenutke, službo in druge dogodke. Nakit za lase bo pritegnil pozornost in dodal tisto piko na i vašim lasem ter vaši celotni opravi. Z drugimi lasnimi dodatki pa si večinoma pomagamo pri delu, vsakodnevnih opravilih ali pa takrat, ko želimo lase speti, da nam niso napoti. Med lasne dodatke štejemo raznorazne rute, kapice, lasne sponke, gumice, okraske iz rož, navijalke, obročki, elastike za spenjanje, sponke, glavničke in trakove.

Lasni dodatki so eden najpogosteje uporabljenih modnih dodatkov

Z lasnim nakitom in dodatki izražamo svoj stil in kreativnost. Največkrat jih uporabljamo pri svečanih dogodkih, kot je poroka ali maturantski ples. Z njimi ustvarjamo različne frizure ali pa jih preprosto namestimo v lase, da so ti videti lepši in pridejo bolj do izraza. Lasni dodatki so eden izmed najbolj široko ter pogosto uporabljenih modnih dodatkov na svetu. Poleg žensk in frizerjev pa lasne dodatke vedno več uporabljajo tudi moški. Predvsem za posebne priložnosti ali kot pripomoček pri raznih opravilih

 

  lasni dodatki   lasni dodatki

International EU and out of EU delivery available !

Vprašanje ? Pokličite : Gsm, WhatApp, Viber :+386 31 654958 

Brezplačna dostava nad 250,00 eur

Sledite nam
Seznam želja
Prijava
Ustvari račun

Izberite vse načine, ki bi jih radi slišali od nas

Vaši osebni podatki se bodo uporabljali za podporo vaših izkušenj na celotnem spletnem mestu, za upravljanje dostopa do vašega računa in za druge namene, opisane na spletu pod stranjo varovanje in zasebnost pravilnik o zasebnosti.

Obnovitev gesla

Ste pozabili geslo? Vnesite vaše uporabniško ime ali elektronski naslov in poslali vam bomo povezavo za ponastavitev gesla.

TOP

Vaša košarica 0

NEDAVNO OGLEDANO 0