Kakšne je izdelava lasulj in njene razlike pri kapici lasulje?

Oznake pri proizvajalcih :

Wefted cap

Wefted capWefted lasulja je najenostavnejši in zato najbolj poceni . Zahvaljujoč lahkih materialov tudi te lasulje imajo visoko udobje pri nošenju. Kapica ima bombažne trakovi, ki tvorijo osnovno za obliko lasuljo.

Wefted cap + Lace-Front

Wefted lasulja je najenostavnejši in zato najbolj poceni . Zahvaljujoč lahkih materialov tudi te lasulje imajo visoko udobje pri nošenju. Kapica ima bombažne trakovi, ki tvorijo osnovno za obliko lasuljo.Ta primer prikazuje strojno prišit pokrovček izdelan iz prečenih (pls glej zgoraj) v kombinaciji z čipke spredaj (SUPER-spredaj). Ta super-Front omogoča fringeless pričeske (čelo-razkriti).

Wefts + Mono-part – crown

Wefted lasulja je najenostavnejši vendar ima na območju krošnje izdelano iz monofilamenta, ki je zelo tanka tkanina. V tem monofilament delu je vsak las vezan posamično ročno. Zaradi svoje preglednosti in globe vozlanja monofilament del izgleda kot vaše lastno lasišče. Zato zelo vidno mesto krone izgleda posebno naravno.

 

TEILMONOFILAMENT – MONOWIRBEL – DELNI MONOFILAMENT – MONO CELOTEN

Ta vrsta lasulje ima na področju vretenca monofilament. Lasje se na roko fino zapletejo v to koži podobno tkivo. Zaradi tega lasulja izgleda popolnoma naravno na območju vretenc. Preostala obleka je tress. Lasje so prišite na fine bombažne trakove. Votek se dobro prilagodi obliki glave in ima zelo dobro kroženje zraka.

 

 

 

Wefts + Mono-part – parting

ew-izdelava-lasulj-mono-partSkozi monofilament volumen las na zgornjem delu glave daje poseben videz naravnih las. Poleg tega je wefted kapica v kombinaciji z čipke spredaj (SUPER-spredaj). Ta super-Front omogoča-fringeless pričeske tako da čelo razkrijete in ne bo nihče opazuli da to niso vaši lasje. (čelo-razkriti).

Wefts + Mono-part – parting + Super-Front

Skozi monofilament ločitev volumna las na zgornjem glavi daje poseben naraven videz lasulji. Poleg tega je wefted kapica v kombinaciji z čipke spredaj (SUPER-spredaj). Ta super-Front omogoča fringeless pričeske (čelo-razkriti).

Hand‑tied on Mono‑Net + Lace-Front Ročno vezana lasulje na Mono-Net + Lace-front

 

Najvišja kakovost izdelave za občutljivo lasišče. Celotni klobu je vezana posebej z roko v fino in delno raztegljive mreže. To omogoča udobno prileganje in peresno lahek pokrov. Poleg tega je wefted kapica v kombinaciji s čipko-spredaj.