International EU and out of EU delivery available !

Vprašanje ? Pokličite : Gsm, WhatApp, Viber :+386 31 654958 

Brezplačna dostava nad 250,00 eur

Izdelava in nakup lasulje

Doniranje las zahteve

Doniranje las zahteve
Kupci las in ustanove, ki donacije za lase sprejemajo iz dobrodelnih razlogov, postavljajo pogoje za darovane lase saj le le pod določenimi pogoji lahko prave lase predelajo v lasulje.

To močno omejuje skupino ljudi, ki lahko sploh lahko prodajajo ali darujejo lase.

Kakšne so zahteve?

Oprane in temeljito posušene lase je priporočljivo razčesati, preden jih odrežemo in jih z lasno kravato oblikovati v čop, ki ga nato na več mestih potegnemo z vezmi za lase. Druga možnost je, da čop spletete v tri pramene in na koncu pritrdite pletenico z drugo elastiko za lase. Nato odrežite nad prvo kravato za lase s škarjami za lase.

Bistvena zahteva za prodajo ali darovanje las je smer, v katero so odrezani lasje vezani.

Nadaljnji pogoji, ki veljajo za vse, ki želijo podariti ali prodati lase: Lasje morajo biti dolge najmanj 25 do 30 cm. Daljši so bolje je. Tudi lasje morajo biti enake dolžine. Torej las ne sme biti večplastnih.  Las mora biti negovan, neobdelan  ne glajen , zdravi in ​​ne razcepljeni ne krhki.

Strokovnjaki takšne lase imenujejo “deviški”. Uporabnik bi moral živeti v okolju brez dima,  če je to mogoče. Opazen vonj cigaret na laseh ni dovoljen.

Podarite lase
Če bi radi podarili lase in bi radi naredili kaj dobrega za druge, imate tukaj različne možnosti. Odvisno od organizacije se lasje uporabljajo neposredno za izdelavo lasulj za ljudi, ki trpijo zaradi alopecije ali so bili podvrženi kemoterapiji, ali izkupiček od prodaje las namenijo neprofitni organizaciji. V obeh primerih bo donacija koristila tistim, ki jih potrebujejo. Darovanje las pogosto ne boli, pomeni svet drugi osebi, ki si lasulje sicer ne bi mogla privoščiti.

Mogoče pogledate to stran-   doniranje las 

Spletnea strani  kjer odkupujejo lase

1.) https://hairsellon.com/

2.) https://buyandsellhair.com/  

in še ostale a katere sami pobrskajte po internetu.

 

 

 

International EU and out of EU delivery available !

Vprašanje ? Pokličite : Gsm, WhatApp, Viber :+386 31 654958 

Brezplačna dostava nad 250,00 eur

Sledite nam
Seznam želja
Prijava
Ustvari račun

Izberite vse načine, ki bi jih radi slišali od nas

Vaši osebni podatki se bodo uporabljali za podporo vaših izkušenj na celotnem spletnem mestu, za upravljanje dostopa do vašega računa in za druge namene, opisane na spletu pod stranjo varovanje in zasebnost pravilnik o zasebnosti.

Obnovitev gesla

Ste pozabili geslo? Vnesite vaše uporabniško ime ali elektronski naslov in poslali vam bomo povezavo za ponastavitev gesla.

TOP

Vaša košarica 0

NEDAVNO OGLEDANO 0