STE POZABILI PODATKE?

Navodila za nego lasulj

PRIPRAVA
Lasuljo doboro razščesite . Če želite to narediti, prosimo, uporabite krtačo s koničastimi nasvetovami na ščetini, kot je  ....( link )   KRTAČA ali grobi glavnik z zaobljenimi konci, kot je link . Pomembno! Ne uporabljajte glavnikov ali ščetk z ostrimi točkami.

 

PRANJE
Dodajte dva velikodušna pršila (2 žlice)  link  do in jo nato gladite.  Ne koštrajete  in ne drgnite! Končno sperite lasuljo. Postopek ponovite, če je zelo umazana.

Alternativno
Z roko roko držite lasuljo in  omogočite da teče mlačna  vodo od zgoraj navzdol skozi lasuljo in lase. Uporabite  šampon s pomočjo svoje proste roke na vrhu glave in gladka do konice ter z pomočjo glavnika razčesite in izperite.

NEGA in SHINE
Nanesite  BALM nekoliko oddaljeno od pokrova in ga potegnite v konice. Nato razčesite balzam od korenin do konca s pomočjo glavnika. Pustite 2-5 minut ali 10 minut, če ima lasulja veliko obrabe. Končno sperite lasuljo. Zavite lasuljo v brisačo in previdna osušitie. Spray  IN CONDITIONER za dodatno oskrbo in mehkobo

SUŠENJE + STYLING
Idealno pustite, da brisača posuši lasuljo na zraku  WIG STAND ali na polistiren / postiche glavi.

POZOR!
■ Nikoli ne dajte balzam na pokrovček. Balzam je namenjen samo za lase. Hranljive in maščobne snovi lahko uničijo vozle.
■ Samo perite lase, ko je to nujno, to je čim manj redko. Pogostost pranja je odvisna od tega, koliko poživite zaradi vsakodnevnih aktivnosti.
■ Med spanjem ne nosite lasulje.
■ Nikoli se ne dotikajte SUPER-FRONT (čipke spredaj), ko skrbite za njeno styling
■ Vedno krtačite od zgoraj do korenin!

 

 

TOP