FORGOT YOUR DETAILS?

Barvna karta za barve las

Barvna karta za barve las je odvisna v tudi v veliki meri od proizvajalca. Tako se tudi razlikuje v odtenkih. Vsak proizvajalec ima svojo barvno karto v okvirih.

Vaša barva las pove veliko o tebi. Vedno morate biti da ste zadovoljeni s svojo barvo, saj ta lahko dela čudeže za vašo samopodobo
in splošno zaupanje. Morda iščete, da se ujema z vašo naravno barvo. Mogoče je čas za nekaj novega ...

Opomba: Na zaslonu se lahko barve kakovost odvisne od ločljivosti vašega monitorja. Prav tako ima vsaka blagovna znamka različne barvne odtenke po svojih številkah.

Ujemanje z vašo barvo  
Za bolj naraven videz, izberite barvo, ki je blizu ali rahli odtenke od vaše barve las.  Naše barve so  z mešanjem  dobavljive tudi do  8 različnih odtenkih vlaken. Če niste prepričani, si naročite pri nas barvni ring las.

Eksperimentirajte z novo barvo
Subtilna spreminjanje barve lahko ustvai popolnoma novo vas. Izberite barvo, ki je nekoliko lažja od vaše naravne barve. Ali pa, če  si želite veliko spremembo , poskusite odtenek, ki je popolnoma drugačen od vašega. Ko eksperimentirati s svojo barvo, boste morda želeli poskusiti naše integracije las kosov ali označene privlačne barve.
Ali imate še vedno vprašanja o barvah? Pokličite +386 31 654958  in eden od naših strokovnjakov vam bo z veseljem odgovorili na vsa vaša vprašanja in vam pomagali izbrati barvo, ki vam najbolj ustreza. Preglejte našo barvno shemo, ki vam bo pomagala pri izbiri, vendar na zaslonu se lahko barve kakovost razlikujejo in so tudi odvisne od ločljivosti vašega monitorja.

V okvirih se barvne karte za barvo las v teh številkah.

 

 

TOP